ADSL - > VDSL geçiş DSL koptu normal mi?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,570
Kullandığım paket 16 Mbps (ADSL) idi.
Dün öylesine altyapı sorgulaması yaptım. VDSL boş dedi. Direkt 100 Mbps VDSL geçiş için nakil başvurusu yaptım. Bugün internet kesildi. DSL bağlantısı koptu. Modemde DSL ışığı hiç yanmıyor ve arayüzde bağlantı yok diyor.
Müşteri hizmetleri de bilmiyor niye.
Bu normal mi?

Kullandığım paket 16 Mbps (ADSL) idi.
Dün öylesine altyapı sorgulaması yaptım. VDSL boş dedi. Direkt 100 Mbps VDSL geçiş için nakil başvurusu yaptım. Bugün internet kesildi. DSL bağlantısı koptu. Modemde DSL ışığı hiç yanmıyor ve arayüzde bağlantı yok diyor.
Müşteri hizmetleri de bilmiyor niye.
Bu normal mi?
vdsl geçiş onaylandiysa modem vdsl uyumluysa akşama dogru 100mbps internetiniz hayirli ugurlu olsun

O zaman o işlemler tamamlandığında gelir İnşaALLAH. Modemin modeli nedir peki?
Hocam şimdi tekrar sorguladım. Şu ekranı gördüm. Evde olmadığım için modem arayüzüne erişemiyorum.
Değerler VDSL gibi ama tip ADSL yazıyor. Sistemsel basit bir hata mıdır yoksa ADSL hatta bana 70 mi vermeye çalışıyorlar?
Screenshot_20230919_114309.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Modemin modeli nedir peki
TP Link VC220-G3U

Hocam şimdi tekrar sorguladım. Şu ekranı gördüm. Evde olmadığım için modem arayüzüne erişemiyorum.
Değerler VDSL gibi ama tip ADSL yazıyor. Sistemsel basit bir hata mıdır yoksa ADSL hatta bana 70 mi vermeye çalışıyorlar?
Alıntıyı görüntüle

TP Link VC220-G3U
destegi var akşama 100 mbps hayirli olsun

Alıntıyı görüntüle

TP Link VC220-G3U
Adsl 75 mbsn desteklemez. 75 mbsn bağlamışlar size galiba ama adsl olarak görünüyor.

hocam degerler cok iyi uplod düşük gibi 24 luk pakette 11 upload aliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,916
Üyeler
191,181
Son üye
LynxKN
Geri