Yardım VDSL geçiş yaptım fakat dsl ışığı yanmıyor

Granedax

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar adsl kullanıcısıydım VDSL portum yoktu. Millenicom VDSLe başvurdum ve bu sabah Türk Telekom port getirdi. Üstünde bizim adımıza bı kartta vardı kablo çakılmıştı. İss yi aradığımda her şey bağlandığını interneti vdslden verdiklerini ve internetin olduğunu söylediler. Modemde dsl ışığı yanmıyordu. Girişteki kutuya baktığımızda eve gelen kablo VDSLe bağlanmamıştı. Bizim kablo turuncu beyaz VDSL bağlı kısa kablo mavi beyazdı. Turuncuyu maviye beyazı beyaza bağladık ama yinede dsl yanmadi. İssden teknik ekip talebi oluşturduk ancak 2-7 gün arasında denildi. Yanlış mı yaptık. Teknik ekibin gelmesi uzun sürüyor kendim yapmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Modeminizin modeli nedir? Vdsl desteği yoksa; adslde kullanamazsınız.
Portu nasıl getirdi?

Portu siz getirmezler; dış dolapta boş port varsa sizi Adsl den Vdsl e aktarırlar.
Yeniden kurulum yaptınız mı?
Gerçekten vdsl de misiniz?
Hattınız aktifleştirildi mi?

Portu siz getirmezler; dış dolapta boş port varsa sizi Adsl den Vdsl e aktarırlar.
Yeniden kurulum yaptınız mı?
Gerçekten vdsl de misiniz?
Hattınız aktifleştirildi mi?
Bugün tekrar port sorguladığım zaman vdsl port yok gözüktü. Acaba port gelmedi mi ya da ben mi aldım. Bize bildirimde geldi port geldi diye millenicomdan. Aradığımızda hiçbir sorun olmadığını kurulum yapılması gerektiğini söylüyorlar. Teknik ekip talebi oluşturdum fakat ne zaman gelir bilmiyorum.

Bugün tekrar port sorguladığım zaman vdsl port yok gözüktü. Acaba port gelmedi mi ya da ben mi aldım. Bize bildirimde geldi port geldi diye millenicomdan. Aradığımızda hiçbir sorun olmadığını kurulum yapılması gerektiğini söylüyorlar. Teknik ekip talebi oluşturdum fakat ne zaman gelir bilmiyorum.
Hangi şehirde yaşıyosun, bizde VDSL hattı direkt kapattılar herkesi zorunlu fibere geçirdiler bile siz baya eskide kalmışsınız

Geri