Arama sonuçları: *

1. Sahin416

Türk.net Müşteri Hizmetlerinin Defalarca Yalan Söylemesi

Hobi gözüyle bakıyorsunuz hocam, yeni spor dalınız olmuş 😂😂
  2. Sahin416

Bu duruma rağmen böyle internet sorunları yaşıyorsanız müşteri hizmetleri ile uğraşmak yerine direk yönetici birine ulaşıp derdinizi ona anlatın çünkü biliyorsunuz ki bütün müşteri hizmetleri (çok nadir ilgilenen çıkar) durumu bir an önce çözüp şu mesai'yi bitirip gideyim kafasıyla çalışırlar...
  3. Sahin416

Hocam evet haklısınız bizzat izin çıkarmak gibi işleri var ama birilerinin eline kalmaktansa uygun bir yerden hat çekmek daha mantıklı olmaz mıydı ?
  4. Sahin416

Hocam söylediğinize göre alternatif bulamıyorsunuz. Sizin yerinizde olsam bu tür kopma gibi durumları yaşamak istemezdim. En başta kendinize özel bir altyapı çekip fiber bi internete geçmeniz daha mantıklı olur. Evet kazım işleri falan filan derken bütçe konusu giriyor işin içine ama her ay bu...
  5. Sahin416

Evime nasıl altyapı yaptırabilirim ?

1614251474 En detaylı şekilde bu süreç böyle ilerliyor. İzleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz...
  6. Sahin416

TürkNet Nasıl? Sorun Yaşadınız Mı?

Daha dün millenicom'la görüştüm. Tahaddütüm olmasaydı seve seve geçerdim. 100Mbps pakete 110 tl istediler. Ve altyapımda uygun port bulurlarsa 120mbps bile olabileceğini söylediler. Gayet uygun.
  7. Sahin416

TürkNet Nasıl? Sorun Yaşadınız Mı?

Altyapınız destekliyorsa geçebilirsiniz. Ek olaraktan benim yaptığım ankete göz atabilirsiniz. https://forum.donanimarsivi.com/konu/sizce-hangisi-tercih-edilmeli-anket.300595/
  8. Sahin416

Altyapı ile internet hızı

Kesinlikle değmez hocam. 1-2 mbps'nin size verebileceği en fazla 10-15 saniye kazançtır.
  9. Sahin416

Altyapım 50Mbit, İlk Ay 100Mbit Hediyesini Kullanabilir miyim?

85 Mbps destekliyorsa yine geçebilirsin. Eğer sunucularda yoğunluk olmaz ise millenicom'un 100 mbps paketinden 95 mbps'ye kadar yararlanabilirsiniz hocam
  10. Sahin416

Dostum eğer altyapın döşenirse alırsın 100 mbps'yi eğer yoksa zaten 50 mbps altı bir paket almak zorundasın
  11. Sahin416

Dostum eğer para sıkıntın yoksa millenicom'un 100 mbps paketi ayda 110tl. Öneririm gayet makul. Ayrıca Türknet de son zamanlarda çalışmalarını arttırdı.
  12. Sahin416

Merak etme ilk bir ay teknik sorunlar yaşarsınız alışma süreci ve internetin sağlanması adına. Sonrasında sorunsuz kullanırsınız
  13. Sahin416

Bence araştırmadan geçme dostum. Profilimde bir anket oylaması var. Hatta linkini bırakıyorum. Bir göz at. https://forum.donanimarsivi.com/konu/sizce-hangisi-tercih-edilmeli-anket.300595/
  14. Sahin416

Eğer para konusu dert değilse ve altyapı döşeniyorsa fiber kullanabilirsiniz. Ancak kurulum için binaya kablo çekilmesi ve ve binadan dairene kadar fiber getirilmesi gerek. Buda ek kuruluma girer. Yani sen çatıdan aldığın interneti direk yer altından alabilirsin herhangi bir kopma veya donma da...
  15. Sahin416

Welcome to Turkey hocam 😂
  16. Sahin416

Söz konusunun ikna olmasına gerek yok. Burda çoğu insanın donanım ve bilişim hakkında bilgisi var. Yazdığımız mesajları ailene gösterirsen belki ikna edebilirsin. Çünkü hem gereksiz para harcamış olursunuz, hem de aldığınız paketten tam anlamıyla yararlanamazsınız. Tabii para sizin için dert...
  17. Sahin416

Dostum kurduğun cümle devrik olsa da sanırım 100mbps hıza sahip paketi alacaksınız. Eğer altyapın 50 mbps destekliyorsa 100 mbps de alsan 1gbit de alsan alabileceğin internet max 50-55 mbps olur. Yani gereksiz harcama yaparsınız. Siz en iyisi 50 mbps olan paketten alın altyapı yapılırsa daha üst...
  18. Sahin416

Öneri Sizce hangisi tercih edilmeli ? [Anket]

Ek olarak vodafone tahaddütümün bitmesine 23 ay var. Bunu iptal ettirip caiz bedeleninin 200 tlsini de karşılayacakları söyleniyor. 1614066805 Tahaddüt istemiyorum hocam gelecekte ne olur bilinmez. Kafamız rahat olsun 1614067246 Bizim de önceden 16 mbps destekliyodu. Kablonet döşedikten sonra...
  19. Sahin416

Altyapı 2 ay önce bütün mahalleden ve bütün sokaklardan kazı çalışması yapılarak döşendi. Kabloyu döşeyen firma kablonet.
  20. Sahin416

İnternet altyapımı sorguladığımda ortalama 85 mbps gösteriyor. 100mbps'lik pakete 110 tl vermeye değer mi ?
Top Bottom