Arama sonuçları: *

1. TRSTEADY

Yardım NetGsm vs TürkTelekom?

Al birini vur ötekini
  2. TRSTEADY

Evet 3. Ayın sonunda başka yere geçiceğim kesin gibi .d
  3. TRSTEADY

İdarelik netspeed e geçtim ben
  4. TRSTEADY

Bu sene ucuz veya bedava kafasıyla 2 kez oltaya takıldım. Netgsm hattı ve comnet sağ olsun
  5. TRSTEADY

Mobil hatta 150tl lik paketimi 300tl yaptıkları için hiç içime sinmedi bunlar ve ulaşmak harbi zor
  6. TRSTEADY

Comnet Fiber ve VDSL hizmetini kapattı ne yapıcaz?

Şuan yeni hat satmıyorlar geçenlerde bişiler okumustum turkcellin istasyonlarını kullandıkları için anlaşmada sıkıntı çekmişlerdi bu dediğim 1 ay önce falandı
  7. TRSTEADY

Mobil hat için netgsm kullanıyorum. Netgsm nin de ayağı sağlam değil gibi şuan mobil hat satmıyorlar
  8. TRSTEADY

+300 günüm vardı of ya valla rezillik. Vdsl altyapım var ne tavsiye edersiniz. Netspeed düşünüyorum
  9. TRSTEADY

COMNET EV İNTERNETİ FİBER VDSL2

3 4 aydır kullanıyorum ilk 1 2 ay saç baş yolduracaktı bana bu firma. akşamları saat 8 ile 11 arasında internet aşırı yavaşlıyordu. desteğe yazınca bana sanki ilk defa internet kullanıyormuşum gibi cevaplar veriyordu. wifiyi kapatın res atın diyorlardı 50 kere dedim bana çözümlerle gelmeyin aynı...
  10. TRSTEADY

Faturalı faturasız Tarife önerisi

Sağlık olsun. Netgsm fiyatları iyi duruyor
  11. TRSTEADY

Nerde bulabilirim bu tarifeyi Teşekkürler
  12. TRSTEADY

Sanırım bu tarife yeni geçiş yapanlar için
  13. TRSTEADY

Türk telekom kullanıyorum 25gb net 1000dk 250sms 183tl ödüyordum taahhütüm bitmesine az kaldı varmı tarife önerisi? Diğer sağlayıcılara da geçebilirim.
  14. TRSTEADY

Comnet aboneliğimi şikayetim üzerine iptal etti

Comnet değişik bir firma 2 3 aydır kullanıyorum. İlk başlarda sıkıntı yoktu sonra akşamları internetim yavaşlamaya başladı bende desteğe yazdım hız testi yapıp attım anlattım bana diyor hız testi yaparken wifiymiş cart curt kapatın kablolu kullanın. Sanki bunları biz bilmiyoz. Yine attım bu...
  15. TRSTEADY

🗺️Türk Telekom Uygun Fiyatlı Tarife🗺️

43 gün sonra türk telekom taahhütüm bitiyor tavsiye varmı bana
  16. TRSTEADY

COMNET iyi mi? Lütfen cevaplayiniz

45 gündür falan kullanıyorum. turknette 66down 14up alırken comnette 75down 20up alıyorum. ilk 13 günüm zulum gibiydi akşamları net yavaşlıyordu sonradan düzeldi. geçen hafta 12 ay 2400tl ye uzattım
  17. TRSTEADY

Yardım Adresimde altyapı var mı bulamıyorum

https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama/ bu siteden baktım olduğun sokak gözükmüyor
  18. TRSTEADY

TURKCELL SUPERONLINE 100 MBPS 485 TL

vdsl altyapın var. comnet kullanıyorum tavsiye ederim. 100mbps senelik paketi 2400tl. geçiceksen davet kodu verebilirim
  19. TRSTEADY

kardeşim sonuçları at sen. demiyorum oraya abone ol
  20. TRSTEADY

https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama/ şurdan altyapınızı sorgulayıp buraya at ona göre bişi bulaladım. 485tl aşırı pahalı
Top Bottom