MamiKK
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,759
- İsim
- Muhammed
- İlgilendiği Kategoriler
- Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Herkese merhaba, biz konteyner kentte yaşamaya başladık ama burda altyapı var mı yok mu bir türlü sorgulayamıyorum, sadece telefonum var ve adresi bulmakta acayip zorlanıyorum.
Sizlerden ricam bana yardım ederseniz altyapı var mı yok mu bulsak şunu çok iyi olur, aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi altyapı olduğunu düşündüğüm kutu superonline kutusu var ama adresi tam giremediğim ve bulamadığım için sorgulayıp başvuru yapamıyorum, turkcell bayisine gittim onlarda adresteki yetersiz bilgiden dolayı yardımcı olamadılar.
Kaldığımız yerin adresi;
IOS:
Google maps;
LÜTFEN YARDIMCI OLUN
YOKSA MECBUREN SUPERBOX YADA ÇANAKTAN İNTERNET BAĞLATTIRACAĞIM AMA GÖNLÜM HİÇ İSTEMİYOR KALİTELERİ BERBAT OLDUĞU İÇİN
Yukarıda gördüğünüz şeyi kaldığımız konteynerin 50 metre ötesinde (konteyner kentin içinde) gördüm, var olup olmadığını tam bulamıyorum…
Sizlerden ricam bana yardım ederseniz altyapı var mı yok mu bulsak şunu çok iyi olur, aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi altyapı olduğunu düşündüğüm kutu superonline kutusu var ama adresi tam giremediğim ve bulamadığım için sorgulayıp başvuru yapamıyorum, turkcell bayisine gittim onlarda adresteki yetersiz bilgiden dolayı yardımcı olamadılar.
Kaldığımız yerin adresi;
IOS:
Eklenmiş İğne
maps.apple.com
Google maps;
necip fazıl konteyner kent · 3.5â(49) · Kamp Alanı
Karacasu MamaraÅ, 46090 DulkadiroÄlu/KahramanmaraÅ
maps.app.goo.gl
LÜTFEN YARDIMCI OLUN
YOKSA MECBUREN SUPERBOX YADA ÇANAKTAN İNTERNET BAĞLATTIRACAĞIM AMA GÖNLÜM HİÇ İSTEMİYOR KALİTELERİ BERBAT OLDUĞU İÇİN
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yukarıda gördüğünüz şeyi kaldığımız konteynerin 50 metre ötesinde (konteyner kentin içinde) gördüm, var olup olmadığını tam bulamıyorum…