Neler Yeni

COMNET iyi mi? Lütfen cevaplayiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Serkan karakaya
Netspeed 35 mb pakete 350tl istiyorlar diye iptal ettirdim.Birkaç güne kapanacak ev internetim. Vdsl olarak bir kaç kişi comneti önerdi bana. Fiyatlarida makul geldi. Sorun yaşayan veya yaşamayan varsa yorum yazarlarsa sevinirim.

Netspeed 35 mb pakete 350tl istiyorlar diye iptal ettirdim.Birkaç güne kapanacak ev internetim. Vdsl olarak bir kaç kişi comneti önerdi bana. Fiyatlarida makul geldi. Sorun yaşayan veya yaşamayan varsa yorum yazarlarsa sevinirim.
Halihazırda 8 ay vs oluyor kullanıyorum memnunum hocam tavsiye ederim halihazırda kampanyasi vs var kod vs istersen dm'den atarım kodu

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Serkan karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Halihazırda 8 ay vs oluyor kullanıyorum memnunum hocam tavsiye ederim halihazırda kampanyasi vs var kod vs istersen dm'den atarım kodu
İlk başta öneren bir genç vardı geçersem onun kodunu yazcam öğrenciyim dedi:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 Aylıkmı almak mantıklı yoksa 1 yıllıkmi diğerlerine bakmicam

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Samet Mustafa Aktaş
2. yılımıza girdik ben gayet memnunum. Müşteri hizmetleri ile ilgili uzun zamandır sorun yaşamadım uygulamaya girmiyorum bile. Tavsiye ederim

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
45 gündür falan kullanıyorum. turknette 66down 14up alırken comnette 75down 20up alıyorum. ilk 13 günüm zulum gibiydi akşamları net yavaşlıyordu sonradan düzeldi. geçen hafta 12 ay 2400tl ye uzattım

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kapattırma interneti, taşıma yaptır yoksa aktivasyon ücreti cart curt birsürü para alıyorlar.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Furkan Görür
15 aydır kullanıyorum
IMG_7123.jpeg

Top Bottom