Arama sonuçları: *

1. T

İnternet Paket Değişimi

Sorun degil hocam zaten şuan boş boş oturuyorum :D. Rica ederim :)
  2. T

İnternet Paket Değişimi

İstediğiniz kadar kullanabilirsiniz hocam. Ben üniversiteye kadar, yani 2 yıl daha millenicom'da kalmayı düşünüyorum. Sonrasında evin altyapısına göre yine ya millenicom'da kalırım ya da turknet gibi farklı iss lere bakarım. Download hızı 100 olan hocam.
  3. T

İnternet Paket Değişimi

Hocam bizde iki aydır fiyat değişimi olmadı. Ama tabii ki fiyatı değişmeyecek diye bir şey yok. Bu tip şeylerde enflasyona bağlı bir iki liralık değişimler olabiliyor ama şuanda ne benim ne de sorduğum kişilerin fiyatları hiç değişmedi.
  4. T

İnternet Paket Değişimi

Peki hocam. Geçecekseniz hayırlı olsun şimdiden :)
  5. T

İnternet Paket Değişimi

Hocam isterseniz bende kod var. O kodla başvuru yaparsanız 1 ay bedava internet kazanabilirsiniz. İsterseniz özelden atayım size
  6. T

İnternet Paket Değişimi

Millenicom deneyin. Zaten beğenmezseniz çıkarsınız. Taahhüt yok. 1624441993 Biz de TT nin 24 mbps lik paketten geçtik millenicom'a. Dağlar kadar fark var :D
  7. T

İnternet Paket Değişimi

Hayır. Ortalama 11 Mb/s ile falan indiriyor zaten. Normal yani 2 buçuk saat.
  8. T

İnternet Paket Değişimi

Bende 100 mbps paketi var. 2 buçuk saatte gta 5 inmişti.
  9. T

Türk Telekomdan bıktım.

Hocam bizde de sürekli sorun oluyordu. 24 mbps li bir paket kullanıyorduk ama hem vaat edilen hızın sadece yarısını alabiliyorduk hem de sürekli kesiliyordu. En sonunda bir kaç hafta önce Millenicom a geçtik. Henüz hiç bir sorunla karşılaşmadık. Size önerim taahhüt bedelinizi öğrenip, Turknet...
  10. T

Millenicom sözleşmesini nereye göndereceğim?

Arkadaşlar merhaba. Tahminen sözleşme yarın UPS ile gelecek. İmzaladıktan sonra nereye göndereceğim?
  11. T

Ttnet Sizde de Yavaşladı Mı?

Bizde yavaşlama yoktu ama derste çok kez wifi anlamsızca kesilip durdu.
  12. T

Asus USB-N14 alınır mı? ?

2 3 ay önce 100 liraya almıştım ne ara 210 lira olmuş :D Güzel ürün hiç kopma olmadı arada bir duvar var
  13. T

Türk telekom yüksek fiyat ve sözleşme

Millenicom ve netspeed altyapı nasıl? 1601410097 Türknetin üstüne biraz daha para verirsen download artırıyorlar galiba
  14. T

Yardım Halama internet bağlatacağım ama ankastre?

Arkadaşlar merhaba.Halama netspeed 75mbps fiber bağlatacağım ama ankastre bağlantısı diye bir olay varmış. Biz de halamla aynı sitede oturuyoruz ama daha önce annemler internetle ilgilendiği için bu konu hakkında bilgim yok. Alta halamın internet girişinin fotoğrafını koyarım(bizde de öyle)...
  15. T

Millenicom geçilir mi

Turknet de de bayağı MH şikayeti var.Arıza olsa müşteri hizmetlerine ulaşamıyorsunuz :D
  16. T

Millenicom geçilir mi

Milleniyi hatırlamıyorum. Netspeed sözleşmeler falan 5-6 gün ölmüştür galiba
  17. T

Millenicom geçilir mi

Siz bilirsiniz. Bağırma sebebi arıza kaydı oluşturulduğu halde 2 hafta içinde millenicomdan kimsenin gelmeyince müşteri hizmetlerini aramam bu arada :D Netspeed de 2 gün sonra geldiler arıza kaydıma.
  18. T

Millenicom geçilir mi

Anladım.Millenicom müşteri hizmetlerinin bana bağırmışlığı bile var haberin olsun diye dedim :)
Top Bottom