Neler Yeni

Millenicom geçilir mi

Farway

80+ Silver
Siz bilirsiniz. Bağırma sebebi arıza kaydı oluşturulduğu halde 2 hafta içinde millenicomdan kimsenin gelmeyince müşteri hizmetlerini aramam bu arada :D Netspeed de 2 gün sonra geldiler arıza kaydıma.
kesinlikle kayda alınması gereken bir faktör.Vodofone net kullanıyorum mesela telefonu açmaları 1 saati buluyor kimi zaman hiç 20 dk dan öncede açan olmadı. 15 günden daha öncede bir işlem hallettirebilmişliğim yok inanılmaz can sıkıcı bir olaydır bu.Kablo nette ben hala ısrarcıyım varsa alt yapınız 10 liranın kıymeti yok bu devirde verin fazla kafanız rahat olsun.

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
kesinlikle kayda alınması gereken bir faktör.Vodofone net kullanıyorum mesela telefonu açmaları 1 saati buluyor kimi zaman hiç 20 dk dan öncede açan olmadı. 15 günden daha öncede bir işlem hallettirebilmişliğim yok inanılmaz can sıkıcı bir olaydır bu.Kablo nette ben hala ısrarcıyım varsa alt yapınız 10 liranın kıymeti yok bu devirde verin fazla kafanız rahat olsun.
Şimdi zaten ilk olarak müşteri hizmetine baktım millenicom türknet ve netspeed vardı türknet çok şikayet almış direkt vazgeçtim

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
Turknet de de bayağı MH şikayeti var.Arıza olsa müşteri hizmetlerine ulaşamıyorsunuz :D

burkoza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burak Koza
Instagram
burkoza
Steam
burkoza
Twitter
burkoza
Facebook
burakkozaa
bende geçmeyi düşünüyorum ama engelliler için özel paket yokmu?
Merhabalar, Engellilere özel "Engelsiz Tarife" diye bir paketleri var. Taahhütsüz şekilde 100 Mbps'a kadar gerçek sınırsız, AKK falan yok. Ücreti aylık 81,90 TL. Ben şu anda bu paketi kullanıyorum ve altyapım 50 Mbps'a kadar maksimum desteklemesine rağmen 93 Mbps'a kadar hız alıyorum. Genel itibariyle 63-93 Mbps arası hız alıyorum. Steam'de ise 10.5-11.7 Mbps arası hız almaktayım. Upload hızım ise 7-7.6 Mbps arasında.

Eğer abone olmayı düşünürseniz, F41A8515 kodunu müşteri hizmetlerine başvuru esnasında iletirseniz, hem bana hem de kendinize 1 aylık internet hediye etmiş olacaksınız.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Merhabalar, Engellilere özel "Engelsiz Tarife" diye bir paketleri var. Taahhütsüz şekilde 100 Mbps'a kadar gerçek sınırsız, AKK falan yok. Ücreti aylık 81,90 TL. Ben şu anda bu paketi kullanıyorum ve altyapım 50 Mbps'a kadar maksimum desteklemesine rağmen 93 Mbps'a kadar hız alıyorum. Genel itibariyle 63-93 Mbps arası hız alıyorum. Steam'de ise 10.5-11.7 Mbps arası hız almaktayım. Upload hızım ise 7-7.6 Mbps arasında.
Çok iyi hızlar ya umarım bende de bu şekilde olur. Hocam peki size kaç günde bağlandı

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz

Eğer abone olmayı düşünürseniz, F41A8515 kodunu müşteri hizmetlerine başvuru esnasında iletirseniz, hem bana hem de kendinize 1 aylık internet hediye etmiş olacaksınız.
çok iyi hocam bir sıkıntı çıkmazsa bir kaç ay içinde geçeceğim inşallah

burkoza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burak Koza
Instagram
burkoza
Steam
burkoza
Twitter
burkoza
Facebook
burakkozaa
Çok iyi hızlar ya umarım bende de bu şekilde olur. Hocam peki size kaç günde bağlandı
5. günün ikindi vakti (17:30 civarı) kurulum için evime aracı ile bir ekip geldi. Bana Teknofix'ten bir ekip geldi fakat tüm Türkiye'de onlarla mı çalışıyorlar bilmiyorum açıkçası. Alabileceğiniz hızı öğrenmek için milleni.com.tr adresindeki altyapı sorgulama kısmından adres bilgilerinizi girmeniz yeterli. Ayrıca benim verdiğim kodu kullanarak hem bana 1 ay, hem de kendinize 1 ay internet hediye etmiş olacaksınız. Tekrardan hatırlatmış olayım :D

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kd

Referansla geçiş yaptım :)

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Bulunduğum yerde 56mbps ye kadar hız alabiliyorum. 35mbps paketi düşünüyorum acaba geçilir mi müşteri ilgisi nasıldır kaç günde bağlanır? Şu an tt aboneliği var iptal edilecek
Denemekten zarar gelmez biz kullanıyoruz memnunuz bı 2 ay falan turktelekom yüzünden internet gitti biraz lincledik ailecek firmayı ama sonra net geldi şimdi de iç tesisat kaynaklı bir problemden surekli pingim çıkıyor verilen hızın yarısını alıyoruz büyük ihtimal biz kaynaklı ama seninde başına gelebilir musteri hizmetlerine ben instagramdan bile bağlanabiliyorum işlerimi halledebiliyorum adamlarla ark olduk 3-5 Max saate yanıt veriyorlar İnstagramdan , zaten trde çok iyi İnternet firması yok deneye deneye bulacaksın, dediğim gibi yinede geç ve kendin gör belki memnun kalırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,015
Üyeler
166,311
Son üye
aknnr
Top Bottom