Neler Yeni

Millenicom 1000 Mbps için 100 Mbps Turknet iptal edilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
yolcu arslan
Altyapı yok ne yazık ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gönderecekleri modem: Tp link vc220-g3u 5g
Pek kaliteli bir şey değil sanırım. Bunun yerine ne önerirsiniz? Uzun süre rahatça kullanabileyim. Bütçe farketmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Memnun kalmazsam ttye geçerim diye düşündüm hocam en azından taahhütsüz

1. sçeenek:

Mumimo özelliği var yakınındakine daha fazla öncelik verir.

2. sçenek.

Hangisi hoşuna giderse.

Zyprox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Babanoğlu
1. sçeenek:

Mumimo özelliği var yakınındakine daha fazla öncelik verir.

2. sçenek.

Hangisi hoşuna giderse.
Almışken wifi 6 bir modem router almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Keenetic hopper hakkında ne düşünürsünüz? Çekim alanı kuvvetli olan bir cihaz olursa iyi olur. Büyük bir evde yaşıyorum, ayrıca cihaz mecburen evin girişindeki dolabın içinde durması gerektiği için çekim gücü kuvvetli olmalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
yolcu arslan
Almışken wifi 6 bir modem router almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Keenetic hopper hakkında ne düşünürsünüz? Çekim alanı kuvvetli olan bir cihaz olursa iyi olur. Büyük bir evde yaşıyorum, ayrıca cihaz mecburen evin girişindeki dolabın içinde durması gerektiği için çekim gücü kuvvetli olmalı

Birçok modem kullandım ben içlerinden en beğendiğim Tp link ve Kenetic olmuştur 2side şuan var bende.
Bende Hero var arkadaşımda Hopper var. Şuan ikimizde memnunuz.
Alacaksan durma derim.

Zyprox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Babanoğlu
Birçok modem kullandım ben içlerinden en beğendiğim Tp link ve Kenetic olmuştur 2side şuan var bende.
Bende Hero var arkadaşımda Hopper var. Şuan ikimizde memnunuz.
Alacaksan durma derim.
Peki hopperın router olanını mı yoksa dsl modem router olanını mı alayım sizce? Onların verdiği modemi köprü moduna alıp wan portundan bağlarsam router olanını alacağım, diğer türlü onların modeminden komple kurtulmak istersem modem router olan modelini almalıyım bildiğim kadarıyla ama millenicom kullanıcı adı ve şifreyi benimle paylaşıyor mu ki acaba? Hangi ürünü almam gerekir sizce? Router alsam onların verdiği modem hoppera sağlıklı olarak interneti aktarır mı?

Edit: az evvel milleni ile görüştüm. Kullanıcı adı ve şifreyi veriyorlarmış

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
yolcu arslan
Peki hopperın router olanını mı yoksa dsl modem router olanını mı alayım sizce? Onların verdiği modemi köprü moduna alıp wan portundan bağlarsam router olanını alacağım, diğer türlü onların modeminden komple kurtulmak istersem modem router olan modelini almalıyım bildiğim kadarıyla ama millenicom kullanıcı adı ve şifreyi benimle paylaşıyor mu ki acaba? Hangi ürünü almam gerekir sizce? Router alsam onların verdiği modem hoppera sağlıklı olarak interneti aktarır mı?

Edit: az evvel milleni ile görüştüm. Kullanıcı adı ve şifreyi veriyorlarmış

Bütün firmalar kl. adı şifre verir.
Ben yönlendirici alma gereği hiç duymadım dolayısı ile dsl modemini almak bana daha akıllıca geliyor.
Benim modemde 2 çalılma moduda var.

7F6CD01C
Ayrıa geçersen yukardıdaki kodu mutlaka kullan indirim için.

Top Bottom