Bir sorun yaşasam ilgilenirler mi ?İyi ben kullanıyorum .
şimdi aklımda biraz millenicom kaldı çok gördümMillenicom da netspeed de kullandım. Netspeed müşteri hizmetleri daha iyi ve milleni ye göre daha az kopma yaşadım şimdi halama da netspeed bakıyorum
Anladım.Millenicom müşteri hizmetlerinin bana bağırmışlığı bile var haberin olsun diye dedimşimdi aklımda biraz millenicom kaldı çok gördüm
geçilir bence ben geçiş yaptım başvurduktan sonra 2 günde aradılar geçiş formu yolluyorlar ups kargo ile kapına kadar geliyor imzalıyorsun(bize belirtmediler kimlik fotokopisi istiyorlar) form ellerine ulaştığında arıyorlar sesli onay istiyorlar ben bu adıma kadar geldim 2 gün içersinde modem kullanıcı adı ve şifresini yollayacaklarını söylediler ilk seferde seni ararlarsa ve aradıklarında hep açabilecek durumdaysan 1 haftaya halledilir bence ve ek olarak geçiş yapacağın zaman ev telefonun varsa onun geçişini yapmayacağını söyle ev telefonun yoksa ev telefonu istemediğini belirt 10₺ indirim yapıyorlar fiyatındaBulunduğum yerde 56mbps ye kadar hız alabiliyorum. 35mbps paketi düşünüyorum acaba geçilir mi müşteri ilgisi nasıldır kaç günde bağlanır? Şu an tt aboneliği var iptal edilecek
Bu ayıp olmuş valla netspeed de aynı hızı veriyor aslındaAnladım.Millenicom müşteri hizmetlerinin bana bağırmışlığı bile var haberin olsun diye dedim
Anladım o zaman telefonsuz 75tlye 35mbps. Acaba bende halihazırda kurulu modem falan olduğu için kurulum nasıl olurgeçilir bence ben geçiş yaptım başvurduktan sonra 2 günde aradılar geçiş formu yolluyorlar ups kargo ile kapına kadar geliyor imzalıyorsun(bize belirtmediler kimlik fotokopisi istiyorlar) form ellerine ulaştığında arıyorlar sesli onay istiyorlar ben bu adıma kadar geldim 2 gün içersinde modem kullanıcı adı ve şifresini yollayacaklarını söylediler ilk seferde seni ararlarsa ve aradıklarında hep açabilecek durumdaysan 1 haftaya halledilir bence ve ek olarak geçiş yapacağın zaman ev telefonun varsa onun geçişini yapmayacağını söyle ev telefonun yoksa ev telefonu istemediğini belirt 10₺ indirim yapıyorlar fiyatında
Siz bilirsiniz. Bağırma sebebi arıza kaydı oluşturulduğu halde 2 hafta içinde millenicomdan kimsenin gelmeyince müşteri hizmetlerini aramam bu arada Netspeed de 2 gün sonra geldiler arıza kaydıma.Bu ayıp olmuş valla netspeed de aynı hızı veriyor aslında
buldum sonunda hocamBilgim yok ya kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir
Kaç günde bağlandı acabaSiz bilirsiniz. Bağırma sebebi arıza kaydı oluşturulduğu halde 2 hafta içinde millenicomdan kimsenin gelmeyince müşteri hizmetlerini aramam bu arada Netspeed de 2 gün sonra geldiler arıza kaydıma.
zaten yazdım modem arayüzüne girmen gerekecek youtube da bulursun nasıl yapacağını orada kullanıcı adı ve şifreyi sana verdiklerini yapacaksın bende daha yapmadım ama biraz araştıracağım nasıl yapacağımı çok zor olmaz geçiş yaptığından kurulum ücreti almayacaklar zaten ve bende şey belirtildi yanlış anlamadıysam geçişten sonra gelen fatura 80₺ altıysa 90 günün içerisinde faturanın bir kopyası millenicom a yollanırsa onlar ödüyor ama çok emin değilim ben konuşmuyordum o sırada cayma bedelinden karşılanacak tutar olabilir belkiBu ayıp olmuş valla netspeed de aynı hızı veriyor aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım o zaman telefonsuz 75tlye 35mbps. Acaba bende halihazırda kurulu modem falan olduğu için kurulum nasıl olur