Arama sonuçları: *

1. UmutYiğit

Download (İndirme) Hızım İnternet Hızımdan Düşük

Estağfirullah rica ederim, iyi forumlar.
  2. UmutYiğit

Download (İndirme) Hızım İnternet Hızımdan Düşük

12 mbps aşağı yukarı 1.5 mb/s indirme hızına tekabül ediyor aldığın değerler normal.
  3. UmutYiğit

Yardım Kafemize internet baglatacagız turknet'e guvenebilir miyiz?

Türknet kullandım ve 1 hafta sonra iade hakkıma başvurdum. Cidden müşteri hizmetleri çok rezil ve günde 15 kere kopma yaşıyordum. Türk Telekom çok iyi değil ama ülkemizdeki en iyi internet sağlayıcısı benim için.
  4. UmutYiğit

İnternetimi değitiricem öneri

Türk Telekom ya da Superonline önerebilirim ben. TürkNet ilgisiz bir firma.
  5. UmutYiğit

Türknet başka bir modem takıldı

Hocam TürkNet sorumluluk kabul etmeyen benim nezlimde vasıfsız bir firma. 1676551995 Kendilerinin üstüne gitmenizi öneririm. Gerekiyorsa biraz baskı kurun bir şey olmaz,abonelik iptal ediyorum falan diyin.
  6. UmutYiğit

Yardım Turknet için hız yardımı

TürkNet,Türk Telekom altyapısını kullanıyor ama hizmet olarak aynı değiller. Ben TürkNet'te çok sık kopma gibi sorunlar yaşadım 1 ay içinde. Türk Telekoma tekrar geçtim ve öyle bir sorun olmadı.
  7. UmutYiğit

Yardım Turknet için hız yardımı

Hayır,faydalanamayacaksınız. Altyapınız maksimum o değerleri destekliyor. Ben şahsen TurkNet önermiyorum. O bütçeler için iyi bir ISS değil.
  8. UmutYiğit

TürkNet geçiş sürecim ve 1 aylık deneyimim.

Bu ekonomide gayet iyi bence. 1675170360 Para verdiğimiz bir hizmet karşılığında umursanmadığımızı görmek sinir bozucu
  9. UmutYiğit

Şahsen çok pişman oldum bir aylık süre içinde. Bir firma nasıl olurda bu kadar iki yüzlü davranır bilemiyorum.
  10. UmutYiğit

Hocam gigafiber için evet çok iyi fiyat ama 73/8 için kötü. Ve sürekli kopma sorunu yaşadım.
  11. UmutYiğit

Yardım f/p İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi ?

Hocam Superonline ya da Türk Telekom önereblirim. TurkNet bence vaat ettiği kadar iyi bir hizmet vermiyor.
  12. UmutYiğit

Merhaba arkadaşlar öncelikle burada amacım markayı kötülemek değil deneyimimi paylaşmak, siz iyi bir süreç yaşamış olabilirsiniz. GEÇİŞ SÜRECİ Türk Telekom'dan geçiş sağladım. E-devletten onay verdiğim anda direkt geçiş sağlandı ve ekipler bu aşamada çok yardımcı oldu. 1 AYLIK DENEYİM...
  13. UmutYiğit

Yardım Türknet Wi-Fi bağlantım sürekli olarak kopuyor.

Elimde başka vdsl modem yok hocam.
  14. UmutYiğit

Modem bağlantım kesilmiyor. İnternet ışığı kırmızı yanıyor ve internet gidiyor.
  15. UmutYiğit

"Bağlantınızda sorun görünmüyor modem sağlayıcınızla görüşün." ama Türk Telekom'da son güne kadar böyle bir sorun yaşamadım.
  16. UmutYiğit

Hocam iç tesisat yakın bir süre içinde güncellendi. Türknet'e yeni geçtim ama aşırı pişman oldum bu sorun yüzünden.
  17. UmutYiğit

Arkadaşlar Tp-Link VC220-G3u modem kullanıyorum. Aşağı yukarı 30 dakikada bir internet bağlantım kopuyor (wi fi bağlantım devam ediyor.) Modemi resetlediğimde sorun düzeliyor ama bununla uğraşmaktan yoruldum yardımcı olur musunuz?
  18. UmutYiğit

SpeedTest üzerindeki en iyi hız testi sonucunuz?

benim 15/0.8 di galiba.
  19. UmutYiğit

Türknet'e geçmeli miyim?

Millenicom'a geçeceğim fakat teşekkürler fikrinizi beyan ettiğiniz için.
  20. UmutYiğit

Türknet'e geçmeli miyim?

Hocam sorun kişiden kişiye değişiyor yaşayan çok kişi olmuş,Türknet'i eledim
Top Bottom