Nihilist1Genç
80+
Altyapınız ne desteklerse onu alırsınız 100 destekliyorsa 100 50 desteklerse 50 1000 destekliyorsa 1000Selamlar ben türknete geçmeyi düşünüyorum aşagıdaki görselde maksimum hız 100 mbps diyor ben şimdi türknete geçersem 1000 mbps den faydalanamıyıcakmıyım?
Hayır,faydalanamayacaksınız. Altyapınız maksimum o değerleri destekliyor. Ben şahsen TurkNet önermiyorum. O bütçeler için iyi bir ISS değil.Selamlar ben türknete geçmeyi düşünüyorum aşagıdaki görselde maksimum hız 100 mbps diyor ben şimdi türknete geçersem 1000 mbps den faydalanamıyıcakmıyım?
tamamdır teşekkürlerAltyapınız ne desteklerse onu alırsınız 100 destekliyorsa 100 50 desteklerse 50 1000 destekliyorsa 1000
teşekkürlerHayır,faydalanamayacaksınız. Altyapınız maksimum o değerleri destekliyor. Ben şahsen TurkNet önermiyorum. O bütçeler için iyi bir ISS değil.
hocam kusuruma bakmayın pek bilmiyorum ttnet ile türk telekom aynı şeymi oluyorHayır,faydalanamayacaksınız. Altyapınız maksimum o değerleri destekliyor. Ben şahsen TurkNet önermiyorum. O bütçeler için iyi bir ISS değil.
TürkNet,Türk Telekom altyapısını kullanıyor ama hizmet olarak aynı değiller. Ben TürkNet'te çok sık kopma gibi sorunlar yaşadım 1 ay içinde. Türk Telekoma tekrar geçtim ve öyle bir sorun olmadı.tamamdır teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam kusuruma bakmayın pek bilmiyorum ttnet ile türk telekom aynı şeymi oluyor