TURKNET VADETTİĞİ HIZI VERİR Mİ ?

Vanga28

80+
Reaksiyon skoru
6
Bulunduğum bölgede Türk Telekom'un alt yapısı var Türk Telekom max 50 Mbps hiz verebiliriz altyapınız daha fazlasını desteklemiyor diyor Türknet ise 90-100 arasi hız veririz diyor ve onlarda Türk Telekom altyapı kullaniyorlarmiş. Bu arada diyelim ki Turknet sürekli en hızlı İnterneti vermeye çalıştığı için kopmalar olur mu?

Ben 8 senedir kullanıyorum vaadedtiklerini sunuyorlar.

kopmalar altyapınızın stabilliğine bağlı olur genelde 90-100 verirz diyorlarsa verirler.

Bulunduğum bölgede Türk Telekom'un alt yapısı var Türk Telekom max 50 Mbps hiz verebiliriz altyapınız daha fazlasını desteklemiyor diyor Türknet ise 90-100 arasi hız veririz diyor ve onlarda Türk Telekom altyapı kullaniyorlarmiş. Bu arada diyelim ki Turknet sürekli en hızlı İnterneti vermeye çalıştığı için kopmalar olur mu?
Hocam bana da 85 mbps altyapının desteklediği hız diyordu ama 45-50 mbps geçmiyor.

Ben aylardır kullanıyorum hiçbir sorunum yok memnunum. Çankırıda sitemde altyapıda 100mbps destekliyor demişlerdi o zaman 245 mi 275 mi uygun bir fiyata aldım, modem ayarlarından masaüstü bilgisayarımı en yüksek önceliği verdim ve kablolu bağlı speedtest sitesinde 92 indirme 19 yükleme hızına sahibim bence oldukça iyi.

Şöyle söyleyeyim TürkNet asla size tam olarak vadettiği hızı sunmaz. Örneklemem gerekirse 3 Senedir Türknet kullanıcısıyım.
İlk zamanlar da alt yapımızın 35 MPBS Desteklediğini söylediler biz de kabul ettik. Bir sene kadar sonra bir anda hızım 80 MBPS çıktı. Ben de ses etmedim. Bir süre sonra fark etmiş olacaklar ki tekrar 35 düşürdüler. Ben de arayıp durumu bildirince inceleyip alt yapının artık 70 MBPS desteklediğini söylediler bende kabul ettim. Fakat sonrasın da tekrar 35 çekmek için ellerinden geleni yaptılar. Bu da böyle bir anımdır. Biraz ısrarcı ve sorgulayıcı olmak gerekiyor Maalesef Türkiye de

Peki Türk Telekom altyapısı kullanarak nasil Türk Telekom dan daha hızlı bir internet vadinde bulunuyorlar ? Korkum şu Türk telekom a geri dönsem boş port yok 16 adls veriyorlar yeni müşteriye eğer Türk netten memnun kalmazdam geri dönüşüm de zor.

ben 6 senedir kullanıyorum son 1 senedirde gigafiber kullanıyorum hiçbir zaman hız düşüşü yaşamadım vadettiklerini veriyolar

1723746660386.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki Türk Telekom altyapısı kullanarak nasil Türk Telekom dan daha hızlı bir internet vadinde bulunuyorlar ? Korkum şu Türk telekom a geri dönsem boş port yok 16 adls veriyorlar yeni müşteriye eğer Türk netten memnun kalmazdam geri dönüşüm de zor.
şöyle yapın hizmeti iptal etmeyin sakın geçmek istediğiniz firmaya internetimi size taşımak istiyorum diyin altyapı numaranızla port kaybınız olmadan taşıyabilirsiniz firmanızı tabi bunu 3 ayda 1 yapabliyorsunuz

ben 6 senedir kullanıyorum son 1 senedirde gigafiber kullanıyorum hiçbir zaman hız düşüşü yaşamadım vadettiklerini veriyolar

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şöyle yapın hizmeti iptal etmeyin sakın geçmek istediğiniz firmaya internetimi size taşımak istiyorum diyin altyapı numaranızla port kaybınız olmadan taşıyabilirsiniz firmanızı tabi bunu 3 ayda 1 yapabliyorsunuz
Tekrar Türk Telekom a gecmek istersem 3 ay mi beklemem gerekiyor?

Geri