Neler Yeni

TürkNet geçiş sürecim ve 1 aylık deneyimim.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Merhaba arkadaşlar öncelikle burada amacım markayı kötülemek değil deneyimimi paylaşmak, siz iyi bir süreç yaşamış olabilirsiniz.

GEÇİŞ SÜRECİ

Türk Telekom'dan geçiş sağladım. E-devletten onay verdiğim anda direkt geçiş sağlandı ve ekipler bu aşamada çok yardımcı oldu.

1 AYLIK DENEYİM

Maalesef vasat bir deneyimdi. Her gün 25+ kere internetim kesildi ve ekipler umursamaz davrandılar. Firma kesinlikle bu alanda iki yüzlü. Kayıt yaparken fazlasıyla ilgili,kayıt yaptıktan sonra başınızın çaresine bakın mottosundaydılar. Taahhüt olmadığı için kafalarına göre direkt zam yaptılar ve Türk Telekom/Superonline gibi firmalara karşı bir avantajı kalmadı benim gözümde.

İPTAL SÜRECİ

1 aylık süreç sonunda iptal etmeye karar verdim ve iptal sonrası 5 gün internet sağlayacaklarını söyledikleri halde 6 saat sonra internet bağlantım kesildi, kesinlikle bu konuda da sınıfta kaldılar. Türk Telekom'a tekrar geçiş sağladım 75/8 hıza 230 TL ücret ödüyorum ve en azından karşımda muhattap alabileceğim bir firma var.

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emir
4 sene türknet kullandım hiç böyle sorun yaşamadım sadece zam yaptıkları için çıktım. Sonrasında millenicom ve netspeede geçtim hepsi aynı zaten. Şimdi taşınıyorum yeni evde gigabit internet var çok hızlı bağlantı internet şu anda aktif. Dha kullanamadım ama bana ait müşteri temsilcisi var direk bağlanıyorum ve sorunumu çözecek bir ekip var benim bölgemde geziyor. 240 lira 1 gbit internet iyi bence şu fiyatlarda . TT çok pahalı bu arada

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4 sene türknet kullandım hiç böyle sorun yaşamadım sadece zam yaptıkları için çıktım. Sonrasında millenicom ve netspeede geçtim hepsi aynı zaten. Şimdi taşınıyorum yeni evde gigabit internet var çok hızlı bağlantı internet şu anda aktif. Dha kullanamadım ama bana ait müşteri temsilcisi var direk bağlanıyorum ve sorunumu çözecek bir ekip var benim bölgemde geziyor. 240 lira 1 gbit internet iyi bence şu fiyatlarda . TT çok pahalı bu arada
Hocam gigafiber için evet çok iyi fiyat ama 73/8 için kötü. Ve sürekli kopma sorunu yaşadım.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,550
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Aynı sorunu yaşadım, aylarca çözemediler. Kapatma başvurusu yapınca arayıp sorunu çözelim dedikleri yerde kafa gitti benim :D

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Aynı sorunu yaşadım, aylarca çözemediler. Kapatma başvurusu yapınca arayıp sorunu çözelim dedikleri yerde kafa gitti benim :D
Şahsen çok pişman oldum bir aylık süre içinde. Bir firma nasıl olurda bu kadar iki yüzlü davranır bilemiyorum.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,787
İsim
Kerem Çavuş
aynısı bende de var 1 ay oldu çekmediğim çile kalmadı internetim olmasına rağmen internet yokmuş gibi sayfa yenilemiyor veya online oyunda bağlantım kesiliyor ping konusunda da türk telekomda csde aldığım pingin 2 katını alıyorum cidden ilginç tek memnun kaldığım konu indirme konusunda türk telekomdan farkı yok tekrar ben de parayı verip türk telekom geçicem

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emir
Şahsen çok pişman oldum bir aylık süre içinde. Bir firma nasıl olurda bu kadar iki yüzlü davranır bilemiyorum.
Ben sırf muattap bulamadım diye millenicomdan 2 ay içinde netspeede geçtim bunlarla çok yüz göz olmayacaksın 50 tane ISS var hepsini de gerekirse zaten çoğu taahhütsüz.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,219
İsim
Abdullah Aydoğdu
Taahhüt iyi bir şey bence bu arada günümüzde.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Taahhüt iyi bir şey bence bu arada günümüzde.
Bu ekonomide gayet iyi bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sırf muattap bulamadım diye millenicomdan 2 ay içinde netspeede geçtim bunlarla çok yüz göz olmayacaksın 50 tane ISS var hepsini de gerekirse zaten çoğu taahhütsüz.
Para verdiğimiz bir hizmet karşılığında umursanmadığımızı görmek sinir bozucu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,068
Üyeler
167,050
Son üye
Onur Kara
Top Bottom