Arama sonuçları: *

1. WonderFul

İnternet Alt yapısı başvurusu nasıl yapabilirim

Sen yinede Arkadaşın dediği gibi SuperBox yada RedBox'a bir bak. Videodaki gibi şansın olmayabilir ama umarım Super yada RedBox'a başvurursan kabul ederler.
  2. WonderFul

İnternet Alt yapısı başvurusu nasıl yapabilirim

Şu videoyu önerebilirim seninle neredeyse aynı senaryoyu yaşamış;
  3. WonderFul

İnternetten Altyapı Sorgulatamıyorum :D

İşte bu upload değerinden bıktım :D
  4. WonderFul

İnternetten Altyapı Sorgulatamıyorum :D

Merhabalar. Ben TTNET'ten başka operatörlere geçmek istiyorum ancak binamızda port olmadığı için Altyapı sorgulayamıyorum. Millenicom düşünüyorum acaba müşteri temsilcisini arasam ordan tahmini bir değer verilebilir mi? Şuanki Faturam 130 TL ve aldığım internet 20 Mbps Download ve 0.60-0.90 Mbps...
  5. WonderFul

Vodafone hat önerisi.

Ben daha yeni geçtim. Hat taşıdım 6 aydır Uyumlu 2 olması lazım 2 GB veriyor interneti ama şöyle bir şey var. Yeni geçtiğiniz için 12 aylık 5 gb veriyor. Ve uyumlu 2 de önceki aydan kalan sms dakika ve interneti aktarıyor. Toplamda 9 gb internet oluyor çünkü ilk 5 gb internetten kullanmaya...
  6. WonderFul

TTNET 25 Mbps Download 0.80 Upload Mümkün mü?

Evet mmalesef. Bende TürkNete geçersem nekadar alacağımı görmek istiyorum ama binamızda port kalmadığı için göstermiyor :D
  7. WonderFul

awww Düşündüm.
  8. WonderFul

Az önce minecraftta 400ms gördüm :D Nadiren oluyor ama.
  9. WonderFul

Upload bu halde iken mi?
  10. WonderFul

Ben yıllardır bu sıkıntıdayım. Ailemi ikna edebilirsem Upload düşük olduğu için TürkNete geçmeyi düşünüyorum. SS;
Top Bottom