İnternetten Altyapı Sorgulatamıyorum :D

WonderFul

80+
Reaksiyon skoru
119
Merhabalar. Ben TTNET'ten başka operatörlere geçmek istiyorum ancak binamızda port olmadığı için Altyapı sorgulayamıyorum. Millenicom düşünüyorum acaba müşteri temsilcisini arasam ordan tahmini bir değer verilebilir mi?
Şuanki Faturam 130 TL ve aldığım internet 20 Mbps Download ve 0.60-0.90 Mbps Upload. Geçme nedenim malum 0.60 Upload'a 130 TL veriyor olmam.

Merhabalar. Ben TTNET'ten başka operatörlere geçmek istiyorum ancak binamızda port olmadığı için Altyapı sorgulayamıyorum. Millenicom düşünüyorum acaba müşteri temsilcisini arasam ordan tahmini bir değer verilebilir mi?
Şuanki Faturam 130 TL ve aldığım internet 20 Mbps Download ve 0.60-0.90 Mbps Upload. Geçme nedenim malum 0.60 Upload'a 130 TL veriyor olmam.
türk telekom 16 mbps download 5 mbps upload alıyorum + tivibu 110tl

Superbox' a geç daha iyi o kadar para vereceğine .d

130TL nedir ama kardeşim.
Tamam tt kazık evet ama bu para da nedir yani.
Neden upload o kadar düşük ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Altyapının ne kadar desteklediğini 444 0 375'ten öğrenir misin.

Geri