Neler Yeni

İnternet Alt yapısı başvurusu nasıl yapabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cemal Talha Karza
Öncelikle hepinize iyi günler diliyorum bir kaç gün önce yeni bir eve taşındık fakat evde altyapı yok bi kaç internet ile konuştum fakat hiç bir şey yapmıyorlar nasıl başvuru yapabilirim bu süreci nasıl hızlandıra bilirim bi de hangi interneti tavsiye edersiniz ben milleni.com , türknet'e ve türktelekoma baktım superbox almayı da düşündüm fakat pahalı geldi bana biraz lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim

WonderFul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Muhammed Ali Bayrak
Şu videoyu önerebilirim seninle neredeyse aynı senaryoyu yaşamış;

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Öncelikle hepinize iyi günler diliyorum bir kaç gün önce yeni bir eve taşındık fakat evde altyapı yok bi kaç internet ile konuştum fakat hiç bir şey yapmıyorlar nasıl başvuru yapabilirim bu süreci nasıl hızlandıra bilirim bi de hangi interneti tavsiye edersiniz ben milleni.com , türknet'e ve türktelekoma baktım superbox almayı da düşündüm fakat pahalı geldi bana biraz lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim
Oyun oynuyorsan Superbox,redbox gibi internetler alma oynamıyorsan alabilirsin fiyatlar tuzlu yapack bir şey yok.
Hızlandırmazsın,ayda bir kere gidip dilekçe oluşturup durursun belki gelirler.
Biraz şans meselesi,imza toplamayı dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cemal Talha Karza
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun oynuyorsan Superbox,redbox gibi internetler alma oynamıyorsan alabilirsin fiyatlar tuzlu yapack bir şey yok.
Hızlandırmazsın,ayda bir kere gidip dilekçe oluşturup durursun belki gelirler.
Biraz şans meselesi,imza toplamayı dene. Aslında imza toplamayı denerim ama apartmanda 3 daire var ve sadece 2 daire dolu diğeri boş bu yüzden pek umursıycaklarını sanmıyorum oyun oynuyorum super box da çok ğahalı geliyor dediğin gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu videoyu önerebilirim seninle neredeyse aynı senaryoyu yaşamış;
Sağol bu video bi izliycem inşallah bir çözüm bulurum

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem

Yani oyun oynamıyorsan superbox işini görür fakat taahhütlü diye hatırlıyorum,altyapı gelmesini ayda bir dilekçe verirsen belki iş görür.

WonderFul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Muhammed Ali Bayrak

Sen yinede Arkadaşın dediği gibi SuperBox yada RedBox'a bir bak. Videodaki gibi şansın olmayabilir ama umarım Super yada RedBox'a başvurursan kabul ederler.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Sen yinede Arkadaşın dediği gibi SuperBox yada RedBox'a bir bak. Videodaki gibi şansın olmayabilir ama umarım Super yada RedBox'a başvurursan kabul ederler.
Videoyu izledim adamın adresine kadar gelmiş :D
Adamı yaşadığı sorun müteahhit kazıp kabloları çektirmeye para vermek istememiş bunu kendisi üstlenmiş :D

Top Bottom