Arama sonuçları: *

1. Xpertronic

Ankastre kutusu arızası TTNET

hızla ilgili problemim vardı müşteri temsilcisine ulaştım kontrol etmişler ve ankastre sorunu varmış diyorlar bu sorunu elektirikçiye kontrol ettirin dediler lakin bende kutu vs. yok müstakil ev, ev telefonumuz yok direk yalın olarak bağlanmıştı zamanında bunu nasıl çözebilirim çözümü bilen var mı ?
  2. Xpertronic

Yardım İnternetim Feci Yavaş

modemin arayüzünde güncelleştirme oluyor mu modemini güncelleştirme yapabiliyor musun öyle bir özellik var mı benim modemde güncelleştirme geldiği zaman hızları kafayı yiyor güncelleme yapınca hiçbir sıkıntı kalmıyor acaba onunla alakalı olabilir mi ?
  3. Xpertronic

Yardım Millenicom ADSL internete nasıl 94mbps internet sağlayabiliyor

kanka bana verilen taktik işe yaramaz mı arkadaşa :D
  4. Xpertronic

Yardım 7.77 upload ile kaç bit yayın yapılır ?

720p 60 FPS 5000 Bitrate ile çok güzel ve kaliteli yayın yaparsın bende genelde o şekilde yapıyorum
  5. Xpertronic

5 Mbps uploud ile yayın yapamıyorum!

dediğim gibi 4500 ver drop yersen 4200 4300 leri dene 3500 yetersiz 30 fps açarsan belki o bitrate yeterli olabilir
  6. Xpertronic

5 Mbps uploud ile yayın yapamıyorum!

720 60 fps ben 4500 4300 arası veriyorum sıkıntı olmuyordu 5 uploud varken bence yetersiz geliyor 3500 bitrate
  7. Xpertronic

50 mbps paketimden 40 43 arası alıyorum

Nereden bakacağımı söylersen eve geçtiğimde bakıp atabilirim dostum teşekkürler.
  8. Xpertronic

banada çok fazla kesinti var gibi geldi 45 vs. sabit olsa güzel olabilirdi bir bakalım akşam arayıp sorayım yardımı olacak mı müşteri hizmetlerinin
  9. Xpertronic

Teşekkürler 1612423764 öneri için teşekkürler zaten kablo ile bağlanıyorum
  10. Xpertronic

kardeşim bu nasıl bir cevap allah aşkına bende zamanında o hızlarda sürünüyordum para vermişim bu hıza geçmişim bu benim sorunum değil 0,5 download alanlar sanki ben internet sağlayıcısıyım gibi tavır sergiliyorsun para veriyorum ve verdiğim paranın karşılığını istiyorum burada tepki koyman...
  11. Xpertronic

vdsl benimki altyapı 73 e kadar destekliyor dendi zaten 50'nin tamamını alamayacağımı biliyorum ama 35 de 2 3 mb düşükken buda 7 8 mb düşük olunca ondan sormak istedim 1612423436 iş yerindeyim akşam bakacağım teşekkürler
  12. Xpertronic

merhaba arkadaşlar 35 mbps paketimden buna geçtim 35 mbps kullanırken testlerde 30 33 arası çıkıyordu 50 mbps geçince teslerde 40 43 arası alıyorum sizce normal mi ?
  13. Xpertronic

ADSLDEN VDSL GEÇMEK MÜMKÜN MÜ

kampanyanı yükseltme şansın var ücretsiz geçme hakkın olur ödeme fiyatında değişiklik olur aldığın kampanyaya göre birde modeminin vdsl desteği olup olmadığını öğren ona göre geçiş yap yine de ne olur ne olmaz sor ceza yansır mı diye aynı kampanyayı yükseltince yansımıyor onu biliyorum.
  14. Xpertronic

Adsl max ne kadar destekler.

eğer modemin destekliyorsa geçmeni tavsiye ederim vdsl destekli modemin yoksa adsl'den geçersen internetin gelmez buna dikkat et. Geçmeni öneririm vdsl'e altyapın destekliyorsa güzel hızlar alabilirsin.
  15. Xpertronic

Hala ADSL'de mi kalmalı yoksa hemen VDSL'e geçmeli miyim?

vdsl bro bende uzun yıllar adsl kullandım daha önce geçmediğime çok pişmanım
  16. Xpertronic

Türk Telekom kafasını biyere mi vurdu?

bu ne kanka
Top Bottom