VDSL geç? ADSL 16mbit. ADSL2+ ile 24mbit.Millenicom'dan altyapı sorguluyorum 33 mbps gösteriyor ama adsl 24 mbps ye kadar desteklediğini biliyorum
1 lira bile vermedim. TT ADSL' den TT VDSL' e geçtim. 12mbit alıyodum şuan 65 mbit alıyorum. Millenicom' u arayın onlar yardımcı olurlar.geçiliyormu nasıl ? (ücret gerekir mi)
Taşınmıyor kanka. ADSL olarak başlıyorsun aboneliğe. Eğer yatay geçiş yaparsan! Sıfır kurulumda sıkıntı yok. Müşteri hizmetlerini arıyosun 1-2 saate geçirirler.ADSL2+ Standartları max 24Mbps destekler.
eğer vdsl 24Mbps kullanacaksanız telekomdan portunuzu vdsl'e taşımasını rica edin.
Eğer VDSL 35Mbps alacaksanız otomatik VDSL'e taşırlar zaten.
Valla o zaman ilçe telekoma gidip hizmetini ULTRANET Veya ADSL'den HİPERNET/VDSL'e taşınmasını söylese olur.Taşınmıyor kanka. ADSL olarak başlıyorsun aboneliğe. Eğer yatay geçiş yaparsan! Sıfır kurulumda sıkıntı yok. Müşteri hizmetlerini arıyosun 1-2 saate geçirirler.
Ben turknete söylediydim kendileri hallettiydi.Valla o zaman ilçe telekoma gidip hizmetini ULTRANET Veya ADSL'den HİPERNET/VDSL'e taşınmasını söylese olur.
@mertkuskapan Aboneliğini HİPERNET'ten FİBERNET'e Taşımıştı.