Arama sonuçları: *

1. Yasinn

Yardım turknet patladı mı? internet yok

Bende bir sorun yok.
  2. Yasinn

Netspeed 20 günde 2 kere zam yaptı?

Firmaların elinde olan bir durum değil maalesef :(
  3. Yasinn

Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz

Turknet'in gigafiber hizmetine denk geldiniz mi hiç? Gigafiber kullanıyorum ama sanki gerçek fiber kulanıyorum hissi vermiyor gibi.
  4. Yasinn

Türk Telekom'da kalıp fibere geçmek mi yoksa TürkNet'e geçmek mi?

Fibere geçersen bu sorun biter.
  5. Yasinn

Yardım türknet'te sıkıntı mı var

Herkesin bağlantı kalitesi farklı. Şuan bende bir sorun yok, destek kaydı açın bence.
  6. Yasinn

TÜRKNET ÖZEL FİBER ÇEKİMİ

Oraya özel bir planlama yoksa ve tek başvuruyorsan işin çok zor :( aile apartmanıysa en azından başvurmalarını sağlayabilirsin.
  7. Yasinn

TÜRKNET ÖZEL FİBER ÇEKİMİ

Binadaki başka kişilerinde başvurması lazım.
  8. Yasinn

Türkiye İnterneti Neden Kötü ?

Büyük şehirlerde gelişim çok daha hızlı. Bu hız yeterli mi? Hayır tabii ki. Ama şuanda gerekli yatırımlar yapılıyor.
  9. Yasinn

Türknet Türk telekom fiber stabil değil. Valorant sorunu

Fiberde SNR değeri olmaz çünkü kayıp olmaz. SNR bakır kablolarda olur.
  10. Yasinn

Hocam fiberde çok bir şey yapamazsınız. Yapabileceğiniz tek şey TurkNet'e destek kaydı açıp sorunu anlatın.
  11. Yasinn

Düz fiber diye bir durum yok. 1682671966 Fiberde SNR olmaz hocam yanlış bilgilendirme yapmayın.
  12. Yasinn

Turknet Sözünde Durdu 1000/1000 Mbps

Hayırlı olsun hocam :) gerçekten bende çok memmunum. Turknet bu işi yapıyor.
  13. Yasinn

Net speed geçilir mi?

VDSL kullandığım zaman memmun kalmıştım. Karşınızda muhattap bulabiliyorsunuz en azından.
  14. Yasinn

Yardım Türknet Devri Bitti !

Başlığı görünce Turknet iflas etti sandım :D
  15. Yasinn

netspeed'e geçtim hız düştü

Firmada muhattap bulabiliyorsun. Şikayet kaydı oluştur, gerekirse başka firmaya geçersin.
  16. Yasinn

internet kutusu pişmanlıktır

Firmayı ilk defa duydum. Başlığıda anlamamıştım, Turknet'te sorun yaşadınız sandım. Fiber altyapıya bilindik firmalar varken hata yapmışsınız. Bilindik firmalardan birine geçin hiç bir sıkıntınız kalmaz. Netspeed önerimdir.
  17. Yasinn

internet kutusu pişmanlıktır

Fiber altyapıda böyle bir sorun olması normal değil. TT'nin fiberimi altyapı?
  18. Yasinn

TürkNet fiyat zammııı

Taahhütsüz olduğu zaman böyle sıkıntılar olabiliyor. Maalesef bir şey yapamazsınız.
  19. Yasinn

Turknet alinir mi 2023

Hocam zaten bilgilerimiz herkesin elinde :D Kimliğimizi kullanmak için istemiyorlar :d yerinizde olsam netspeed geçip Turknet gigafiber gelmesini beklerim. Daha önce netspeed kullandım ve gayet iyiydi, gigafiber gelince geçtim ve aşırı memmunum.
Top Bottom