Anasayfa da en altta Snr filan yazan bir yazı var mıTürktelokum verdiği modem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Düz fiber diye bir durum yok.Anladım direkt düz fibere geçirmişler.
şuradan altyapınızı sorgulayıp alttaki tabloyu atar mısınız?İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.
goknet.com.tr
ve Modeminizin arayüzüne girip xDSL bilgilerini atar mısınız?
Fiberde SNR olmaz hocam yanlış bilgilendirme yapmayın.Anasayfa da en altta Snr filan yazan bir yazı var mı
snr değerleri nasıl olmuyor hocam modemde?Düz fiber diye bir durum yok.
Fiberde SNR olmaz hocam yanlış bilgilendirme yapmayın.
Fiberde SNR değeri olmaz çünkü kayıp olmaz. SNR bakır kablolarda olur.snr değerleri nasıl olmuyor hocam modemde?
Türknette Gigafiber ve Fiber 2 side ayrı şekilde. o yüzden düz fiber dedim.Düz fiber diye bir durum yok.
Fiberde SNR olmaz hocam yanlış bilgilendirme yapmayın.
onu bilmiyordum. Fakat kimseyi yanlış bilgilendirdiğimiz yok sadece var mı diye söyledikFiberde SNR değeri olmaz çünkü kayıp olmaz. SNR bakır kablolarda olur.
VDSL alt yapıdan fibere geçtim arada fiyat farkı yok.aradaki fiyat farkı wow diyecek kadar yoksa neden değiştirdin ki
VDSL alt yapıdan fibere geçtim arada fiyat farkı yok.
güzel geçmişsin bol şansTürktelekom fiber altyapısından Türknet fibere geçiş yaptım. Bilgisayara kabloyla bağlanıyorum hızımda ve pingimdi herhangi bir sıkıntı yok fakat valorant oynarken pingim sabit olmasına rağmen elimle silah gelmiyor, dürbün kendiliğinden açılıp kapanıyor, Sova'nın dronu ve Gekko'nun ultisi gibi yetenekleri attığımda 1 saniyeliğine mapin görüntüsü geliyor ve düzeliyor. Keza wifi üzerinden tiktokda dolaşırken ağınız dengesiz hatasını alıyorum ara sıra ve hemen düzeliyor.