Neler Yeni

TÜRKNET ÖZEL FİBER ÇEKİMİ

ArdaG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arda Gön
Beyler fiber çektirmek istiyorum türknet kullanıyorum başvuru yaptım pek iplemiyorlar bu süreci nasıl hızlandırabilirim

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Binadaki başka kişilerinde başvurması lazım.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Kanka aile apartmanı tek pc ile uğraşan benim zaten oda imkansız .((
Oraya özel bir planlama yoksa ve tek başvuruyorsan işin çok zor :( aile apartmanıysa en azından başvurmalarını sağlayabilirsin.

Perfectshot06

Moderatör
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,468
İsim
Oğuz Oğuz
Beyler fiber çektirmek istiyorum türknet kullanıyorum başvuru yaptım pek iplemiyorlar bu süreci nasıl hızlandırabilirim
Maalesef hocam kişiye özel başvuruda sayiya bakiliyor. Yani tek sizin bina değil sizin mahallenizin başvurusu önemli. Bütün mahalle başvuru yapsanız bile size yakin turknet fiber var mı? Bu da önemli. Eğer ilinizde hiç yoksa imkanına yakın ihtimal.

etnetalw

80+ Bronze
O bolgedeki başvuru adetine göre vb bakılır. Özel fiber çekimi dersen şoyle anlaşılır. ücretli sana özel hat o zaman www.metroethernet.com.tr gibi maliyeti yüksek hizmet çözümleri mevcut. Konu başlığını şu tarz yapabilirdin. Turknet gigafiber başvuru hızlanırma vb. Gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,118
Üyeler
166,696
Son üye
necmettin.eber
Top Bottom