Arama sonuçları: *

1. ZeRRaen

Altyapımın kaç mbps gösterdiğini anlamadım?

VDSL2 Max 100 değil mi normalde? Şu anda evde 50MBPS olduğu için böyle gösteriyor olabilir mi? Çünkü normalde altyapı göstermiyordu ancak gelip modem vs takabildi türk telekom
  2. ZeRRaen

İnternet kesiliyor, cayma bedeli ödemeden internet iptali yapabilir miyim

İnternette hız kriterlerini sağlayamayan sözleşmeler, cayma bedeli olmaksızın iptal edilebilecek. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) elektronik haberleşme sektörüne ilişkin tüketici hakları yönetmeliğinde değişiklikler yapan yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı.18 Oca 2022
  3. ZeRRaen

Türk Telekom rezilliği

Dün gecede bende 30 dakika kadar gitti. Sanırım bakım zamanı, sıcaklardan kaynaklı bakım yapıyor olabilirler. Eğer apartmanda sadece sende ise tabii ki onların hatası.
  4. ZeRRaen

Öneri TurkNet'ten Kaçanlar | Öneri İSS: Comnet

Net öğrenmem mümkün mü? Ona göre geçiş yapmak isterim
  5. ZeRRaen

Öneri TurkNet'ten Kaçanlar | Öneri İSS: Comnet

Warzone olayına kadar iyiydi. Çok saçma sistem
  6. ZeRRaen

Altyapısı olmayan ve 4.5 g olmayan yerde internet nasıl alabilirim acill yardım

Şikayet vara bakarak al. Bende bakım nedeniyle 3 ay internet gitmişti 2020'de
  7. ZeRRaen

Türk Telekom 50Mbps internete 12 Mbps download veriyor

Modem veya modeme gelen kablo kaynaklı olabilir. Arayarak teknik yardım iste
  8. ZeRRaen

Yavaşlıyordu gitmiyordu ancak 15mbps olduğu için internet yağdığında çekilmez hale geliyordu
  9. ZeRRaen

Bölgende yerel uydu internet sağlayıcısı varsa onlar yardımcı olurlar. Ama o da çok iyi performans vermez
  10. ZeRRaen

İnternet kullanımında beni geçebilir misin?

Sadece asetto Corsa indirmiştim XD
  11. ZeRRaen

İnternet kullanımında beni geçebilir misin?

Yaz gelince ben LMAO
  12. ZeRRaen

Pubg mobil için internet paketi yaparsam bilgisayara bağlayabilir miyim?

Emülatörden oynayacaksın diye tahmin ediyorum. Maalesef o dediğin mümkün değil.
Top Bottom