24 Aylık Türk Telekom internetim var birçok kez müşteri hizmetlerini aradım internet kesilme sorunu için bir türlü çözülemedi. Yetersiz hizmet sebebiyle cayma bedeli ödemeden internet aboneliğini iptal edebilir miyim.
Evet ama bunu direkt yapamazsın. Öncelikle durumu firmaya BTK şikayet yoluyla bildir. Sorunu çözemedikçe sorun çözülmedi çözülmeyecekse cayma bedelsiz iptal istiyorum diye yinele, birkaç defadan sonra bıkıp kabul ederler etmezlerse de 3 defadan sonra BTK devreye girip denetler zaten.24 Aylık Türk Telekom internetim var birçok kez müşteri hizmetlerini aradım internet kesilme sorunu için bir türlü çözülemedi. Yetersiz hizmet sebebiyle cayma bedeli ödemeden internet aboneliğini iptal edebilir miyim.
Tamamdır teşekkürlerEvet ama bunu direkt yapamazsın. Öncelikle durumu firmaya BTK şikayet yoluyla bildir. Sorunu çözemedikçe sorun çözülmedi çözülmeyecekse cayma bedelsiz iptal istiyorum diye yinele, birkaç defadan sonra bıkıp kabul ederler etmezlerse de 3 defadan sonra BTK devreye girip denetler zaten.
Bu kim bilmiyorum ama söyledikleri boş.