Arama sonuçları: *

1. ZlpFilee

Superonline aldim iyi mi

Bina İçi Elektronik Haberleşme Tesisatı Teknik Şartnamesinin uygulanmaya başlamasıyla yeni yapılan binalarda sağlanacak faydalar aşağıda sıralanmaktadır. Bina yapımı sırasında dairelere kadar bina içi fiber optik kablo çekimi zorunluluğu getirilmiştir. Böyle bir şey getirilmişti o yüzden yeni...
  2. ZlpFilee

Türknet İnternetim 100 megabitten 9 megabite düştü

Bir yanlışlık yok. 2 gündür benim de internetim git gel oluyor. Bölgesel sorun var.
  3. ZlpFilee

Türknet'e Ne oluyor?

Mesaj olarak ve online işlemler üzerinden ilk mesaj geldi. Bir süre geçince 2. mesaj telefona gelmedi ama online işlemler üzerinden gözüküyor. Bunun sebebi nedir? Sistem sorunundan dolayı olabilir mi gerçekten?
  4. ZlpFilee

TürkNet Yeni Fiyatı 170 TL

GigaFiber kullandığım için durum beni etkilemiyor. Fakat GigaFiber i olmayan arkadaşlar için üzülüyorum. 170 çok para normal internet için.
  5. ZlpFilee

Türknet Size Bir Sürprizimiz Var: Fiyatınız Değişmiyor! mesajı

https://forum.donanimarsivi.com/konu/tuerknet-gigafiber-fiyatlari-degismiyor.572231/ Açıldı knk :(
  6. ZlpFilee

TürkNet GigaFiber Fiyatları Değişmiyor!

Sizin sokağa ilk internet tarihinden bu yana uğramadılar galiba.
  7. ZlpFilee

Comnet'i bilmiyorum ama Türknet ile Valoda 3, LoL de 10 ms sabitti. Ney değişti bilmiyorum ama Valoda 1, LoL de 2 ms sabit oldu.
  8. ZlpFilee

Herkese giden bir mesaj olabilir belki. Tam bilmiyorum altyapı konularını. Zam gelirse şaşırma ama. 1658327086 Normal altyapı da haklıydınız. Peki GigaFiber'e ne zaman zam gelir tahmini?
  9. ZlpFilee

Ama sonuçta TT'nin yaptığı zamdan dolayı zam yapmaları gerekmiyor mu?
  10. ZlpFilee

Normal kullanıcılar farklı altyapı kullandıkları için fiyat değişimi olacak muhtemelen. GigaFiber yani TürkNet altyapısını kullananların fiyatları değişmeyecek. Bu da gelen mesaj
  11. ZlpFilee

Türknet Davet Kodu Olan Var Mı?

Evet öyle zaten benim fatura oto ödemede o yüzden gecikmiyor.
  12. ZlpFilee

Türknet Alınır Mı? Aylık Ödemesi Sabit Mi?

Gigafiber. Ben de 1000/1000 kullanıyorum. Zam gelene kadar 140 TL şu an. Eğer geçiceksen bir arkadaşının kodunu ile kayıt olabilirsin. Kodla kayıt olduğun zaman 6 ay boyunca indirimli olarak kullanıyorsun. Eğer çevrende Turknet kullanan yoksa benim referansı kullanabilirsin. KDL89YT46SOJ Bu...
  13. ZlpFilee

Türknet Davet Kodu Olan Var Mı?

KDL89YT46SOJ İlk faturanı geçiktirirsen faydalanamıyorsun knk bilgin olsun.
  14. ZlpFilee

Milenicom vs türknet

Turknet alırsan eğer Fiber ve ya Gigafiber de modemi onlar getiriyor. Hiç Milenicom kullanmadım o yüzden yorum yapamam ama ben Turknetten memnunum.
  15. ZlpFilee

Turknete geçmelimiyim

Turknet kullanıyorum ve artık 1 ay bedava değil. 6 ay boyunca faturaya indirim sağlıyorlar.
  16. ZlpFilee

Yardım TürkNet internet satın aldığımızda modem veriyorlar mı?

Gigafiber ise internet gönderdikleri modem de şekil.
  17. ZlpFilee

Bu internet altyapısı mı?

Evet ama Turktelekom 1000 mbps verse bile 250 den aşşa olmaz yani. Ayrıca gigafiber kendi alt yapısı. Normal internette turktelekom kullanıyor.
  18. ZlpFilee

Knk kablo çekmiyolar dışardan zaten. Kutu koyuyorlar direkt olarak. Yani ben kurulum sırasında kablo görmedim.
  19. ZlpFilee

Aynen öyle düşünüyorum bende
Top Bottom