SucukEkmek
80+ Silver
Dahası
Arkadaşlar yakın zamanda TürkNet'e geçmeyi düşünüyorum memnun musunuz? Bi de modem gönderiyorlar mı?
Hocam vdsl altyapı bende 1 tane vodafone 1 tanede türk telekom modem var onları kullanabilirmiyim?Eğer altyapı fiberse veya gigafiberse gönderiyorlar eğer vdsl/adsl ise göndermiyorlar
Eğer altyapı fiberse veya gigafiberse gönderiyorlar eğer vdsl/adsl ise göndermiyorlar
vdsl oluyo demi hocam buHocam vdsl altyapı bende 1 tane vodafone 1 tanede türk telekom modem var onları kullanabilirmiyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet kullanabilirsinHocam vdsl altyapı bende 1 tane vodafone 1 tanede türk telekom modem var onları kullanabilirmiyim?
vdsl oluyo demi hocam bu
Teşekkürler hocamEvet kullanabilirsin
Bende 1 senedir türknet kullanıyorum hiçbir sorun sıkıntı görmedim fakat kuruluma gelen ekip rezaletti kabloyu çekemediler sonra kapıda bıraktılar siz bunu elektrikçiye yaptırın diyip gitmişlerdi, kabloyu bile düzgün kesememişlerdi elektrikçiye para ödemek zorunda kalmıştık üstüneVdsl göndermiyorlar. Muhtemelen mevcut modemini kullanabilirsin. Ben dün bağlattım gayet iyiydi. Gelen teknik servis iyi değildi modemi kuramadilar ama telefonda çok yardımcı oldular modem kurulumu için.
Katılıyorum. Benimkiler de modemi kuramadılar. Dışarıdan bilgisayarcıya yaptırın ya da kendiniz uğraşın deyip gittiler. Ama müşteri hizmetlerini beğendim. Bir çırpıda hallettikBende 1 senedir türknet kullanıyorum hiçbir sorun sıkıntı görmedim fakat kuruluma gelen ekip rezaletti kabloyu çekemediler sonra kapıda bıraktılar siz bunu elektrikçiye yaptırın diyip gitmişlerdi, kabloyu bile düzgün kesememişlerdi elektrikçiye para ödemek zorunda kalmıştık üstüne
Evet vdsl altyapınızdan kullanmaya devam edeceksiniz.Hocam vdsl altyapı bende 1 tane vodafone 1 tanede türk telekom modem var onları kullanabilirmiyim?
vdsl oluyo demi hocam bu
Bizim evde zaten kablo çekili bidaha mı çekecekler hocam?Bende 1 senedir türknet kullanıyorum hiçbir sorun sıkıntı görmedim fakat kuruluma gelen ekip rezaletti kabloyu çekemediler sonra kapıda bıraktılar siz bunu elektrikçiye yaptırın diyip gitmişlerdi, kabloyu bile düzgün kesememişlerdi elektrikçiye para ödemek zorunda kalmıştık üstüne
yok hali hazırda varsa direk altyapıdan veriyorlar interneti hiçbir ekibin gelmesine gerek kalmıyor, sizde kabloyu modeme takıyorsunuz sadece açılıyor internetBizim evde zaten kablo çekili bidaha mı çekecekler hocam?