Neler Yeni

Yardım TürkNet internet satın aldığımızda modem veriyorlar mı?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Arkadaşlar yakın zamanda TürkNet'e geçmeyi düşünüyorum memnun musunuz? Bi de modem gönderiyorlar mı?

yerçileği

80+ Bronze
Eğer altyapı fiberse veya gigafiberse gönderiyorlar eğer vdsl/adsl ise göndermiyorlar

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Gigafiber ise internet gönderdikleri modem de şekil.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer altyapı fiberse veya gigafiberse gönderiyorlar eğer vdsl/adsl ise göndermiyorlar
Hocam vdsl altyapı bende 1 tane vodafone 1 tanede türk telekom modem var onları kullanabilirmiyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam vdsl altyapı bende 1 tane vodafone 1 tanede türk telekom modem var onları kullanabilirmiyim?
vdsl oluyo demi hocam bu

Ekler

• Screenshot_2022-07-01-19-01-39-1.png
    Screenshot_2022-07-01-19-01-39-1.png
    186.3 KB · Hit: 24

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN
Vdsl göndermiyorlar. Muhtemelen mevcut modemini kullanabilirsin. Ben dün bağlattım gayet iyiydi. Gelen teknik servis iyi değildi modemi kuramadilar ama telefonda çok yardımcı oldular modem kurulumu için.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Cem Koç
dostum ben geçiceğimde bayağı bekledim modemi vs bağlamaya geldiklerinde bi aksilik çıktı ondan sonra daha da gelmediler müşteri hizmetleri biraz sıkıntı ama internetine laf söyliyemem

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Bekir Emir
Vdsl göndermiyorlar. Muhtemelen mevcut modemini kullanabilirsin. Ben dün bağlattım gayet iyiydi. Gelen teknik servis iyi değildi modemi kuramadilar ama telefonda çok yardımcı oldular modem kurulumu için.
Bende 1 senedir türknet kullanıyorum hiçbir sorun sıkıntı görmedim fakat kuruluma gelen ekip rezaletti kabloyu çekemediler sonra kapıda bıraktılar siz bunu elektrikçiye yaptırın diyip gitmişlerdi, kabloyu bile düzgün kesememişlerdi elektrikçiye para ödemek zorunda kalmıştık üstüne

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN
Bende 1 senedir türknet kullanıyorum hiçbir sorun sıkıntı görmedim fakat kuruluma gelen ekip rezaletti kabloyu çekemediler sonra kapıda bıraktılar siz bunu elektrikçiye yaptırın diyip gitmişlerdi, kabloyu bile düzgün kesememişlerdi elektrikçiye para ödemek zorunda kalmıştık üstüne
Katılıyorum. Benimkiler de modemi kuramadılar. Dışarıdan bilgisayarcıya yaptırın ya da kendiniz uğraşın deyip gittiler. :) Ama müşteri hizmetlerini beğendim. Bir çırpıda hallettik

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,196
İsim
Oğuz Oğuz

vdsl oluyo demi hocam bu
Evet vdsl altyapınızdan kullanmaya devam edeceksiniz.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Bizim evde zaten kablo çekili bidaha mı çekecekler hocam?

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Bekir Emir
Bizim evde zaten kablo çekili bidaha mı çekecekler hocam?
yok hali hazırda varsa direk altyapıdan veriyorlar interneti hiçbir ekibin gelmesine gerek kalmıyor, sizde kabloyu modeme takıyorsunuz sadece açılıyor internet

orada sadece size internet hizmetini veriyorlar o kadar kullanabiliyorsunuz sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,902
Üyeler
163,901
Son üye
maxintuma