Arama sonuçları: *

1. Z

Yardım Fiber ISS Önerisi (200-1000mbps)

Öncelikle söylemek isterim anlatmak istediğim kişisel bir güven problemidir ve eğer bu kadar büyük bir firmaysa fixnet kendini göstermeli insanlara güven sağlayacak şeyler vaad etmeli.
  2. Z

Comnet bende düşünüyorum fakat birçok yerde müşteri hizmetlerinin kötü olduğu bilgisi mevcut kararsızlıkta kaldım.
  3. Z

Paketin veya kampanyanın linkini atabilirmisiniz. 1683998577 Fixnet'e şuanlık maalesef güvenemiyorum fazla müşterisi olmadığı için ileriki süreçlerde fikrim değişebilir belki fiyatları güzel gözüküyor.
  4. Z

İnternet Sağlayıcı Önerisi

Yaklaşık 2 yıldır 100mbps download 16mbps upload şeklinde millenicom kullanıyorum bu zamana kadar hiçbir problem yaşamadım, müşteri hizmetleri de gayet ilgili ve hızlı dönüş sağlıyor kısacası tavsiye edebilirim. Ekstra olarak şunu söyleyebilirim hızım geceleri 120-130mbps downloada kadar...
  5. Z

Merhaba, yaklaşık 2 yıldır millenicom fiber kullanmaktayım şuan aldığım hız değerleri 100/16 şeklinde fakat daha yüksek bir pakete geçmek istiyorum ama maalesef millenicom maksimum 100mbps sağlıyor bu yüzden farklı bir firma aramaktayım bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Not: Türknet...
Top Bottom