Neler Yeni

Yardım Fiber ISS Önerisi (200-1000mbps)

Zuwax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Efe Kemal Der
Merhaba, yaklaşık 2 yıldır millenicom fiber kullanmaktayım şuan aldığım hız değerleri 100/16 şeklinde fakat daha yüksek bir pakete geçmek istiyorum ama maalesef millenicom maksimum 100mbps sağlıyor bu yüzden farklı bir firma aramaktayım bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Not: Türknet gigafiber maalesef şuan yok ama yakında bölgemde olacak.

etnetalw

80+ Bronze
Merhaba, yaklaşık 2 yıldır millenicom fiber kullanmaktayım şuan aldığım hız değerleri 100/16 şeklinde fakat daha yüksek bir pakete geçmek istiyorum ama maalesef millenicom maksimum 100mbps sağlıyor bu yüzden farklı bir firma aramaktayım bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
200Mbps 219.90TL olması lazım fixnet.
www.fixnet.com.tr/evinterneti

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu
gigafiber geliyorsa direkt TURKNET'ten alabilirsiz, zira diğer hiçbir internet servis sağlayıcı 1000/1000 vermiyor. Evimde 1000mbps var ama türk telekom kullandığım için 1gbps olmuyor upload :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

200 mbps için 219 demişler sitede ama ben 240 veriyorum 500mbps alıyorum o.O2 ISS=TT

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Prmy

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Arif Dağcı
Hocam turkcell altyapı varsa 200 mbps 260 tl 12 ay en fp tarife o şu anda geçilebilir.

Zuwax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Efe Kemal Der
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gigafiber geliyorsa direkt TURKNET'ten alabilirsiz, zira diğer hiçbir internet servis sağlayıcı 1000/1000 vermiyor. Evimde 1000mbps var ama türk telekom kullandığım için 1gbps olmuyor upload :)

200 mbps için 219 demişler sitede ama ben 240 veriyorum 500mbps alıyorum o.O2 ISS=TT
Paketin veya kampanyanın linkini atabilirmisiniz.

Fixnet'e şuanlık maalesef güvenemiyorum fazla müşterisi olmadığı için ileriki süreçlerde fikrim değişebilir belki fiyatları güzel gözüküyor.

etnetalw

80+ Bronze
Paketin veya kampanyanın linkini atabilirmisiniz.

Fixnet'e şuanlık maalesef güvenemiyorum fazla müşterisi olmadığı için ileriki süreçlerde fikrim değişebilir belki fiyatları güzel gözüküyor.
Güven mi? 2009yıldır olup daha gerisinden sistemhost firması geliyor.
Resmi olarak kanıtlı abone sayısını belirtirsen inanırım.

Comnet bende düşünüyorum fakat birçok yerde müşteri hizmetlerinin kötü olduğu bilgisi mevcut kararsızlıkta kaldım.
Bunu en iyi mevcut kullanan kişiler bilir.
Kullanıcı grupları var iyi firmaların zaten.
Sizin için mh ihtiyaç olmayacaktır alt yapınız fiber zaten

etnetalw

80+ Bronze
Bunu en iyi mevcut kullanan kişiler bilir.
Kullanıcı grupları var iyi firmaların zaten.
Sizin için mh ihtiyaç olmayacaktır alt yapınız fiber zaten
Müşteri hizmetleri ihtiyaç sadece altyapı değil.
Ping,loss,jitter,kesinti,kapasite,abonelik işlemleri gibi bir cok şey için gerekli.

etnetalw

80+ Bronze
MH pinge nasıl müdahale yapacak anlatsana biraz kardeşim.
Konuşarak söyleyebildiğini yazarak anlatamıyor musun ?
Durumunu yazaram anlatabilirsim fakat karşındaki insana derdini daha kurumsal şekilde anlatarak daha hızlı çözüm üretilmesi için ilgili ekibe yonlendirme yapabilirler. Ping'e müşteri hizmetleri mudahale edemez. Fakat yazmaktansa anlatmak daha mantıklı.

Durumunu yazaram anlatabilirsim fakat karşındaki insana derdini daha kurumsal şekilde anlatarak daha hızlı çözüm üretilmesi için ilgili ekibe yonlendirme yapabilirler. Ping'e müşteri hizmetleri mudahale edemez. Fakat yazmaktansa anlatmak daha mantıklı.

Alakası yok sen problemini resimli şekilde kanıtlı sunarsan çözüm daha kolay olur.
Bunca insan Türkneti boşuna kullanıyor o zaman :) İnternet firmalarında şart görmüyorum temsilciy gerekiyorsa firma arasın sorunun çözümünü anlatsın.
Fixnet öneriyorsun adamlar bunca sene madem hizmet veriyor neden Türknet kadar gelişip alt yapı çekemedi neden insanlar firma önerirken senden başka öneren yok ? Hiç düşündün mü.
Gelişen ve büyüyen bir firma değil.

Top Bottom