Neler Yeni

Yardım Fiber ISS Önerisi (200-1000mbps)

Zuwax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Efe Kemal Der
Güven mi? 2009yıldır olup daha gerisinden sistemhost firması geliyor.
Resmi olarak kanıtlı abone sayısını belirtirsen inanırım.
Öncelikle söylemek isterim anlatmak istediğim kişisel bir güven problemidir ve eğer bu kadar büyük bir firmaysa fixnet kendini göstermeli insanlara güven sağlayacak şeyler vaad etmeli.

etnetalw

80+ Bronze
Alakası yok sen problemini resimli şekilde kanıtlı sunarsan çözüm daha kolay olur.
Bunca insan Türkneti boşuna kullanıyor o zaman :) İnternet firmalarında şart görmüyorum temsilciy gerekiyorsa firma arasın sorunun çözümünü anlatsın.
Fixnet öneriyorsun adamlar bunca sene madem hizmet veriyor neden Türknet kadar gelişip alt yapı çekemedi neden insanlar firma önerirken senden başka öneren yok ? Hiç düşündün mü.
Gelişen ve büyüyen bir firma değil.
Altyapı çekmedi mi? Fixnet edirneden Bulgaristan'a kadar fiber hattı var. Bunu bilmeyip yazan sensin aynı zamanda
Konumuz müşteri hizmetleri ve altyapıya getirdin konuyu.
1 müşteri hizmetleri diyelimki ticket dan bu ping normal veya farklı cevap verdi mümkün ama imkansız gibi. Şimdi araman lazım ki doğru şekilde derdini anlat. Ben dediğin firmayı kullandım ve müşteri hizmetleri yok ticket ile nereye kadar :) Tn firması.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle söylemek isterim anlatmak istediğim kişisel bir güven problemidir ve eğer bu kadar büyük bir firmaysa fixnet kendini göstermeli insanlara güven sağlayacak şeyler vaad etmeli.
Kendileri daha kurumsal hizmetler verdiği için bireysel alanda maalesef cok fazla ön planda değiler. Keşke olsa. Ama 1 firmayı denemeden de ön yargı olmamak lazım bence. Acaba kullansam menmun kalcamı demek lazım olumsuz düşünce olursa zaten hiç bir firmayı deneme derim. Türktelekom yerel operator fakat yurtdışı pingi yüksek kendim kullanıyorum ping çözümü yok aynı zamanda belirli poplarda kapasite sorunu var.

Senden başka firmayı yere göğe sığdıramayan yok.
Fixnet aşağı fixnet yukarı !
Güzel kardeşim fiber hat çekti de ne oldu ? hani kullanıcıların işine yarıyor mu nerede kullanan kişiler pingi iyi diyen şöyle böyle yazan.
Bulgaristandan fiber çektinde ne oldu ping olarak hangi firmadan iyisin...
Fiber çekmiş firmanın daha adı okunmuyor.
Gelişmeyen ve gelişmeyecek bir firma.
Piyasada başka firmalar dururken neden alsın kullanıcılar o firmadan hizmet.

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
200 mbps için 219 demişler sitede ama ben 240 veriyorum 500mbps alıyorum o.O2 ISS=TT
Hocam baktım yeni müşteriye 500 Mbps 360 TL'den başlıyor. Mevcut müşteriye de ilk 6 ay indirimli diyor, sizin bahsettiğiniz o tarz bir şey mi?

1684071989258.png
1684071948061.png

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu
  • Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
hocam 2 yıla yakındır kullanıyorum ve 250-270 arası fatura ödüyorum 500mbps.. fatura dökümanı da atabilirim yani isterseniz
Sitede 6 ay indirimli çok iyi fiyat da kalan 18 ay çok yüksek geldi de o yüzden merak ettim onu mu kast ediyordunuz diye

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu
Sitede 6 ay indirimli çok iyi fiyat da kalan 18 ay çok yüksek geldi de o yüzden merak ettim onu mu kast ediyordunuz diye
yok kankam, ben uzun zamandır öyle kullanıyorum.. hatta çok daha ucuzdu ama zam geldi 250 falan veriyorum ben 500mbps'e

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Prmy
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,437
Üyeler
163,496
Son üye
Avatr
Top Bottom