Neler Yeni

İnternet Sağlayıcı Önerisi

4PieD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Erkan Dağ
Merhabalar

Hali hazırda Netspeed kullanıyorum. 35 hız alıyorum ve gördüğüm kadarıyla 80e kadar çıkabiliyor alt yapı.

1-Önemli olan fiyat ve performans
2-35 hız yeterli olacaktır 20-30 arası bile yeterlidir.
3-Şu an hali hazırda pek oyun oynamıyorum sadece Knight var ping değerleri iyi olsa bile kafi olacaktır.
4-200 TL üstü ödemek istemiyorum.

Araştırmalarım neticesinde.
Fixnet : Pek önerilmiyor, müşteri sayısı çok az.
Millenicom : Fiyat olarak iyi görünüyor fakat performans endişesi veriyor.

Superonline ve Kablo net kurulum ücreti istiyor üstüne modem kiralama bedeli istiyor.

Zuwax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Efe Kemal Der
Yaklaşık 2 yıldır 100mbps download 16mbps upload şeklinde millenicom kullanıyorum bu zamana kadar hiçbir problem yaşamadım, müşteri hizmetleri de gayet ilgili ve hızlı dönüş sağlıyor kısacası tavsiye edebilirim. Ekstra olarak şunu söyleyebilirim hızım geceleri 120-130mbps downloada kadar çıkıyor.

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Merhabalar

Hali hazırda Netspeed kullanıyorum. 35 hız alıyorum ve gördüğüm kadarıyla 80e kadar çıkabiliyor alt yapı.

1-Önemli olan fiyat ve performans
2-35 hız yeterli olacaktır 20-30 arası bile yeterlidir.
3-Şu an hali hazırda pek oyun oynamıyorum sadece Knight var ping değerleri iyi olsa bile kafi olacaktır.
4-200 TL üstü ödemek istemiyorum.

Araştırmalarım neticesinde.
Fixnet : Pek önerilmiyor, müşteri sayısı çok az.
Millenicom : Fiyat olarak iyi görünüyor fakat performans endişesi veriyor.

Superonline ve Kablo net kurulum ücreti istiyor üstüne modem kiralama bedeli istiyor.
GIBIRNet öneririm sorun yaşamazsınız.

4PieD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Erkan Dağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçişi nasıl yaptınız? Dosya vs istiyor mu online halledebiliyor muyuz? Fiyat olarak çok iyi görünüyor.

Modem ücreti ve bağlantı ücreti gibi durumlar var mı?

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Geçişi nasıl yaptınız? Dosya vs istiyor mu online halledebiliyor muyuz? Fiyat olarak çok iyi görünüyor.

Modem ücreti ve bağlantı ücreti gibi durumlar var mı?
GIBIRNet'ten önce Kablonet kullanıyordum, altyapı aynı olmadığı için sıfır kurulumla abone olmuştum.
Ben abone olduğumda şartlar farklıydı evrak yüküyle uğraşıyorduk, siz düşünürseniz e-Devlet üzerinden tüm işlemleri tamamlayabilirsiniz.
Sıfır kurulumda şubat ayından beridir Türk Telekom tarafından alınan 300 TL'lik bir kurulum ücreti mevcut 6 ay 50 TL şeklinde faturalara bölünüyor.
Geçiş ile abone olurken 48 saatte kesintisiz geçersiniz 6 aydan önce iptal etmez veya başka firmaya geçmezseniz ücret ödemezseniz.
Aksi takdirde 120 TL'lik bir aktivasyon ücreti mevcut.

Top Bottom