Arama sonuçları: *

1. A

Superonline Fiber Kullanıcıları Memnunmusunuz ?

3 yıl olacak ve bir kere bile sorun çıkmadı ne hız konusunda ne başka bir konuda
  2. A

Süperonline kullananlara duyurulur güzel bir 24 saat

çok ayrı bir hissiyat bu ubisoft 32gb oyunu 6 dk'da indirdim 1663411663 bu zaten sadece altyapı olanlara diğer müşterilere değil
  3. A

Superonline hız ve indirme farkı

anladım teşekkürler
  4. A

yanlış anlaşıldı galiba indirme yaparken paketim olan 40 mbps'den tam performans alıyorum 4.2-5 mb ile indiriyorum zaten ama speedtest yapınca 100mbps'leri görüyorum
  5. A

PC'de kablo ile kullanıyorum interneti yani kayıp yok, turkcell serverine bağlanınca 90-110 mbps arası hız gözüküyor diğer serverlerde felan da 50-80 mbps arası (paketim 40 mbps) ama indirme hızım 40 mbps bunun sebebi ne acaba? (Şikayet değil sebebini merak ediyorum)
  6. A

Yardım altyapı yok getirmek istiyorum

yanlış biliyor olabilirim ama bağlatmak isterseniz superonline'de mesafeye göre ücret çıkartıp yapıyor diye biliyorum ama yakınınızda altyapı yoksa yapmayabilirler ama diğer arkadaşın da dediği gibi zor bir iş biraz.
  7. A

Yardım TURKCELL SUPERONLİNE KULLANANLAR BAKABİLİR Mİ ?

Ben superonline kullanıcısıyım evimde de superonline altyapısı var eğer altyapın superonline ise memnun kalırsın şimdiye kadar ben hiç hızda düşmeye felan denk gelmedim
  8. A

İnternet cafenin internet hızı nasıl bu kadar yüksek ?

imkansız değil bende indirdim benimde internet 35 mbps ve 5.5-6 saat sürdü
Top Bottom