Neler Yeni

Yardım TURKCELL SUPERONLİNE KULLANANLAR BAKABİLİR Mİ ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ali Rıza Altun
Arkadaşlar hayırlı akşamlar yaklaşık 1 saat önce türkcell satış ekipleri geldi . Mahallemize gelen fiber altyapıyı kullanmak isteyip istemediğimizi sordular. Daha önceden Turknet adsl kullanıyordum 12 mbps 1 upload 1000 dk ev telefonu verıyorlardı 102 tl karşılıgında. Türkcell ise 100mbps down 10 mbps up turkcell tv plus ve yanlıs anlamadıysam sınırsız ev telefonunu 169 TL'ye 24 ay tahattüt ve sabit fiyat ile verecek. Anlaşmayı imzaladım türkcell fiber nasıldir bilen varmı

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Yaklaşık 2 ay önceye kadar Superonline ADSL kullanıcısıydım. Müşteri hizmetlerine çabuk ulaşılabiliyor, her firma gibi teknisyenler fazla işinin ehli değil. TT ekibini gönderir, TT ekibi ankastre kutusundan kapınıza kadar olan kablolamada arıza olduğunu söyler. Kısacası firma idare eder.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ali Rıza Altun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaklaşık 2 ay önceye kadar Superonline ADSL kullanıcısıydım. Müşteri hizmetlerine çabuk ulaşılabiliyor, her firma gibi teknisyenler fazla işinin ehli değil. TT ekibini gönderir, TT ekibi ankastre kutusundan kapınıza kadar olan kablolamada arıza olduğunu söyler. Kısacası firma idare eder.
bu direk superonline fiber altyapısı bunada mı tt bakıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve sizce fiyat uygunmu ?

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve sizce fiyat uygunmu ?
Vaat edilen hız verilirse idare eder. Biraz fiyat yüksek TurkNet 100 TL karşılığında 1000 mbps kadar karşılıyor fakat sizde altyapı bulunmuyormuş söylediklerinize göre. Altyapı sorunuz içinde hiçbir bilgim yok. https://www.milleni.com.tr/internet-altyapi-sorgulama buradan test yapar mısınız ?
Millenicom desteği varsa 105 TL karşılığında 100 mbps download 8 mbps upload veriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ali Rıza Altun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    13.5 KB · Hit: 74

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Superonline tek çare sanırım.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar hayırlı akşamlar yaklaşık 1 saat önce türkcell satış ekipleri geldi . Mahallemize gelen fiber altyapıyı kullanmak isteyip istemediğimizi sordular. Daha önceden Turknet adsl kullanıyordum 12 mbps 1 upload 1000 dk ev telefonu verıyorlardı 102 TL karşılıgında. Türkcell ise 100mbps down 10 mbps up turkcell tv plus ve yanlıs anlamadıysam sınırsız ev telefonunu 169 TL'ye 24 ay tahattüt ve sabit fiyat ile verecek. Anlaşmayı imzaladım türkcell fiber nasıldir bilen varmı
Ben kullanıyorum gayet memnunum. Bir kere bizden kaynaklı bir sorun çıkmıştı, uzaktan sorunu bulup 3-4 saat sonra teknik ekip gelip 10dk bozuk parçayı tamir edip gitti.

PixDraw

80+ Bronze
Arkadaşlar hayırlı akşamlar yaklaşık 1 saat önce türkcell satış ekipleri geldi . Mahallemize gelen fiber altyapıyı kullanmak isteyip istemediğimizi sordular. Daha önceden Turknet adsl kullanıyordum 12 mbps 1 upload 1000 dk ev telefonu verıyorlardı 102 TL karşılıgında. Türkcell ise 100mbps down 10 mbps up turkcell tv plus ve yanlıs anlamadıysam sınırsız ev telefonunu 169 TL'ye 24 ay tahattüt ve sabit fiyat ile verecek. Anlaşmayı imzaladım türkcell fiber nasıldir bilen varmı
Aynı paket TV+ dahil kullanıyorum çok memnunum TT ile hiçbir lakası yok kendi ekipleri geliyor taahhüt edilen hızı tamamiyle alabiliyorum. En azından karşında muhatap var.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Şunu da belirtiyim. TV+ kullanırken mevcut hızın düşmüyor. Speedtest yapınca ikisinin hızını gösteriyor haberiniz olsun.
Mesela normalde benim paketim 24Mbps indirme yaparken de 24Mbps ile indiriyorum ama Speedtest yapınca 50Mbps gösteriyor.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
Emre Zengin
Bende Superonline kullanıyorum. (100Mbit Fiber İnternet)
Bana göre eksik yönleri:
Bazen Whatsappta ve youtube takılma sorunları oluyor ve gerçekten sinir bozabilir.
Upload hızı önceden 10du. Şuan 5 e düşürmüşler. (Not: Upload hızının testini yaptım tekrar 10 a çıkarmışlar.)
İyi Yönleri:
İnternet hızı vaat edileni veriyorlar.
Steamden oyun indirirken bir anda 23mbps hıza kadar çıkıp bir süre sonra tekrar hız 12ye düşebiliyor.
Ping ortalaması 50 civarı oluyor. 30-40 olduğu zamanlarda oluyor.
Genel olarak beğendim Türk Telekom kullanırken her hafta 1 kez arıyordum. 19 Mayıs 2021 de bağlattık. Halen müşteri hizmetlerini aramadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Berkay Çiftçi
fiberde genelde sorun yaşanmaz paket 100 ise en düşük 85 alman lazım oda en düşük çünki fiber ama önemli nokta şu fiberleri apartmanamı getiriyorlar yoksa her daireye fiber optik kabloyla dağılıyormu her daire fiber dağıtırlarsa sorunsuz kullanırsın dağılmasa bile 12mbps türknet internetinden iyidir ben türknetde kullandım türkcell de en azından türkcell de bi muhattap çıkıyor sorun olduğunda arayıp konuşabiliyorsun yani bence gayet güzel yapmışşın firıma da klasık tr telekom firimalarından biraz uğraştırırlar ama çözerler

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
Ben superonline kullanıcısıyım evimde de superonline altyapısı var eğer altyapın superonline ise memnun kalırsın şimdiye kadar ben hiç hızda düşmeye felan denk gelmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,925
Üyeler
165,090
Son üye
NOPO
Top Bottom