Memnunum. Vaad edilen hızı alıyorum hatta fazlasını (110Mbps civarı) bile alıyorum. Yoğun saatte hız düşmüyor çünkü hızım zaten düşük (100Mbps).Merhabalar superonline fiber kullanalar acaba internetten memnun musunuz ? vadedilen hızı alıyor musunuz ? yoğun saatlerde internette hızda düşme ping vb durumlar oluyor mu ?
Hep turkcell tarafında olmam ve internet faturası son 8 aydır 50 tl civarı olduğu için tabii ki. (Gbps kullanıyorum)Merhabalar superonline fiber kullanalar acaba internetten memnun musunuz ? vadedilen hızı alıyor musunuz ? yoğun saatlerde internette hızda düşme ping vb durumlar oluyor mu ?
Nasıl 50TL yav? Ne yaptılar sizin içinHep turkcell tarafında olmam ve internet faturası son 8 aydır 50 TL civarı olduğu için tabii ki. (Gbps kullanıyorum)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama ben genel olarak sorun yaşamadım. Tavsiye ederim tabii ki.
Bilgim yok ancak ben şikayette bulundum. Bana sunulan fiyattan faturalandırmadıkları için.Nasıl 50TL yav? Ne yaptılar sizin için
Yaklaşık 6 ay olacak Superonline Fibere geçeli ve gayet memnunum.
Herhangi bir internet kesilmesi, yavaşlaması mevcut değil.
1 yıldır kullanıyorum bir kere olsun kesinti veya yavaşlık yaşamadım çok memnunum
Memnunum. Vaad edilen hızı alıyorum hatta fazlasını (110Mbps civarı) bile alıyorum. Yoğun saatte hız düşmüyor çünkü hızım zaten düşük (100Mbps).
Binanıza fiber kutusu geldikten sonra ne kadar sürede aktif oldu ?7-8 yıl belki daha fazla oldu memnunum
Kutu geldikten 1 hafta sonra Turkcell çalışanları gelip bağlatmak istiyor musunuz diye kapı kapı dolaştı ve bağlatmak isteyenlere bir randevu günü belirledi.Binanıza fiber kutusu geldikten sonra ne kadar sürede aktif oldu ?
3 yıl olacak ve bir kere bile sorun çıkmadı ne hız konusunda ne başka bir konudaMerhabalar superonline fiber kullanalar acaba internetten memnun musunuz ? vadedilen hızı alıyor musunuz ? yoğun saatlerde internette hızda düşme ping vb durumlar oluyor mu ?