Neler Yeni

Superonline Fiber Kullanıcıları Memnunmusunuz ?

KatilArap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Muhammet Mustafa Günaltın
Merhabalar superonline fiber kullanalar acaba internetten memnun musunuz ? vadedilen hızı alıyor musunuz ? yoğun saatlerde internette hızda düşme ping vb durumlar oluyor mu ?

Maxima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Kartal ÖZBÜYÜKKAYALI
1 yıldır kullanıyorum bir kere olsun kesinti veya yavaşlık yaşamadım çok memnunum

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhabalar superonline fiber kullanalar acaba internetten memnun musunuz ? vadedilen hızı alıyor musunuz ? yoğun saatlerde internette hızda düşme ping vb durumlar oluyor mu ?
Memnunum. Vaad edilen hızı alıyorum hatta fazlasını (110Mbps civarı) bile alıyorum. Yoğun saatte hız düşmüyor çünkü hızım zaten düşük (100Mbps).

KatilArap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım teşekkür ederim aktif olarak binaya kutu koyuldu mahalle bağlantısı da yapıldı ama 3 aydır sinyal bekliyorum hayırlısıyla sinyal gelirse 1000 mbps düşünüyorum

meDira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Muhammed Demiraslan
Hep turkcell tarafında olmam ve internet faturası son 8 aydır 50 tl civarı olduğu için tabii ki. (Gbps kullanıyorum)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama ben genel olarak sorun yaşamadım. Tavsiye ederim tabii ki.

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Kaira Bilgic
7-8 yıl belki daha fazla oldu memnunum

meDira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Muhammed Demiraslan
Nasıl 50TL yav? Ne yaptılar sizin için 😂
Bilgim yok ancak ben şikayette bulundum. Bana sunulan fiyattan faturalandırmadıkları için.
Bugün taahhüt için aradıklarında "gözlemlediğim kadarıyla hem sosyal destek hemde bağlılık indirimi alıyorsunuz dedi"
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böbrek kaynaklı engelim mevcut. Ama o da %25. Fazla indiremez.

Superonline genelde sorun çıkarmıyor.Çıkarsa bile kısa sürede çözülüyor kendi altyapısı olduğu için.Ping Telekom’dan biraz fazla oluyor ama.

KatilArap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yaklaşık 6 ay olacak Superonline Fibere geçeli ve gayet memnunum.
Herhangi bir internet kesilmesi, yavaşlaması mevcut değil.
1 yıldır kullanıyorum bir kere olsun kesinti veya yavaşlık yaşamadım çok memnunum
Memnunum. Vaad edilen hızı alıyorum hatta fazlasını (110Mbps civarı) bile alıyorum. Yoğun saatte hız düşmüyor çünkü hızım zaten düşük (100Mbps).
7-8 yıl belki daha fazla oldu memnunum
Binanıza fiber kutusu geldikten sonra ne kadar sürede aktif oldu ?

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Binanıza fiber kutusu geldikten sonra ne kadar sürede aktif oldu ?
Kutu geldikten 1 hafta sonra Turkcell çalışanları gelip bağlatmak istiyor musunuz diye kapı kapı dolaştı ve bağlatmak isteyenlere bir randevu günü belirledi.
Kutu geldikten 2 hafta sonra diyeyim kısaca.

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
3 yıl olacak ve bir kere bile sorun çıkmadı ne hız konusunda ne başka bir konuda

Top Bottom