Neler Yeni

Superonline Fiber Kullanıcıları Memnunmusunuz ?

Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. Hayatımda bu kadar pişman olmadım. Ailem taşındığı için sözleşme yenilemesi yapmışlar. Sürekli sorun yaşıyoruz. Hatta bunun hakkında Şikayetvar'a çok yazdım fakat fayda yok. Sözleşme bitince Türknet'e geçmeyi planlıyoruz.

KatilArap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Muhammet Mustafa Günaltın
Kutu geldikten 1 hafta sonra Turkcell çalışanları gelip bağlatmak istiyor musunuz diye kapı kapı dolaştı ve bağlatmak isteyenlere bir randevu günü belirledi.
Kutu geldikten 2 hafta sonra diyeyim kısaca.
4 Ay olacak kutu koyulalı hala gelen giden yok ya mahallede 2 bina aktif görünüyor bizim bina halen pasif diğer bölgeler 1 ayda aktif olmuştu her yerden yazıyorum sadece bekleyin diyorlar 4 ay oldu :(

Cihangir

80+ Gold
Merhabalar superonline fiber kullanalar acaba internetten memnun musunuz ? vadedilen hızı alıyor musunuz ? yoğun saatlerde internette hızda düşme ping vb durumlar oluyor mu ?
bi kaç yıl önce kullandım memnundum yeni taşındığım yerde superonline olmadığı için türknet kullanıyorum yoksa turkcell kullanırdım

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
4-5 aydır kullanıyorum sadece bir kere uzun süreli bir internet sinyal problemi yaşadım daha sonrasında çözdüler ve şuan memnunum. Ping sorunu, hız düşüşü vs. hiç yaşamadım sabit 100/10 kullanıyorum ping değerleri de sabit 3-4 ms

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Kaira Bilgic

KatilArap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Muhammet Mustafa Günaltın
Kutu geldikten 1 hafta sonra Turkcell çalışanları gelip bağlatmak istiyor musunuz diye kapı kapı dolaştı ve bağlatmak isteyenlere bir randevu günü belirledi.
Kutu geldikten 2 hafta sonra diyeyim kısaca.
3 yıl olacak ve bir kere bile sorun çıkmadı ne hız konusunda ne başka bir konuda
Arkadaşlar fiber altyapıda olupta twitch bandwidth testi yapıp görselini iletebilecek var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben geldiğimde kutu vardı zaten

4-5 aydır kullanıyorum sadece bir kere uzun süreli bir internet sinyal problemi yaşadım daha sonrasında çözdüler ve şuan memnunum. Ping sorunu, hız düşüşü vs. hiç yaşamadım sabit 100/10 kullanıyorum ping değerleri de sabit 3-4 ms

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Screenshot_1.png

Arkadaşlar fiber altyapıda olupta twitch bandwidth testi yapıp görselini iletebilecek var mı ?

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Evet solun yurtdışı çıkışları biraz sıkıntılı ttye göre pingler biraz yüksek ama sıkıntı yaratacak seviyede değil teşekkür ederim
Evet öyle ama 6-7 ms ping farkediyor sadece çok büyük bir fark yok yani.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,975
İsim
Emre Zengin
Merhabalar superonline fiber kullanalar acaba internetten memnun musunuz ? vadedilen hızı alıyor musunuz ? yoğun saatlerde internette hızda düşme ping vb durumlar oluyor mu ?
1.5 yıldır kullanıyorum. Memnunum müşteri hizmetlerini aramadım halen. İnternet hızında düşme yok. Ping ortalama 40-50 arası gidip geliyor.

Top Bottom