Arama sonuçları: *

1. berkec34

Öneri TÜRKNET LOGO SİTE TASARIMI VE KAMPANYA GÜNCELLEMESİ

Valla kampanyasını vs bilmem, şuan gigafiber kullanıyorum umarım Turknet kaliteyi bozmadan ülke genelinde herkese aynı hizmeti sağlarlar. Diğer sömürgeci firmalardan sonra çok iyi oldu ama bizim ülkede biri büyüyünce ayağından aşağı çekerler indirirler paparada bunlardan mesela.
  2. berkec34

Türknet 1000 mbps internet kutusu binama geldi.

Hayırlı olsun, gerçekten on numara hizmet keşke diğerleri de böyle olsa, keşke mobil içinde operator yapsalarda diğerleri utansa
  3. berkec34

TurkNet 1000 Mbps'e geçilir mi?

Valla bayadır kullanıyorum kesinti bir kere olmadı. Havamı atılır derken. Eski konulara gir bak adam gigafiber kullanıyor speed test yapmış sorduğu soru şu arkadaşlar bu hızları alıyorum normal mi iyi mi diye. Hızlar +900 dow ve up :D Yani böyle türler var maalesef
  4. berkec34

TurkNet 1000 Mbps'e geçilir mi?

Bu soru bence sıf hava atma amaçlı arkadaş neyin şikayeti var gigafiberde? Yarısını versee yine aldığının 10 katından fazlasını alıyorsun dow ve up olarak :D Çok saçma bir soru yani
  5. berkec34

Kablonet taahüt bitmesine rağmen 4 bin lira fatura

Valla öyle, istanbulun göbeğindeyim yine en iyi hızı onlar veriyor diye duruyordum her ay turknete mail attım vs sonunda gigafiber geldide kurtuldum :D Darısı başına
  6. berkec34

Valla bilmiyorum ara sor, bence iade edilir yani 1741629939 Ben 1 kablo unutmuşum hdmı kablosu vermeyi ona kesmişlerdi 120 TL mi öyle bir şey uğraşmadım sonrasında
  7. berkec34

Modem, kullanıyorsanız tv kutusu ve kartı. + kabloları kumandaları vs eksiksiz şekilde teslim etmeniz gerekiyordu 1 ay içinde, yani süre en son 1 aydı değişmediyse
  8. berkec34

Sinyal cihazı arttırma önerisi

Zaten 45 alıyorsun her turlu kesilecek yanı 13 olmasa 17-18 olur değmez yani, güzelce ethernet kablosu çekilebilir, kablo kanalı ile üstten döşeyerek yapılabilir
  9. berkec34

Bu ethernet kablosu alınır mı?

Kablo genele aynıdır, ben amazondan iade politikası vs memnunum diye ilettim oradan, ilettiğiniz üründe iyidir. Teknostore ugreenınde resmi dist. zaten.
  10. berkec34

Evet daha iyi, ama dediğim gibi kablo kablodur. Bunun sadece dış katmanı senin attığına göre bir tık daha iyidir. İçindeki kablolar aynı yani
  11. berkec34

kablo kablodur çok fark yok aralarında ama kafam daha rahat olsun diyorsan ugreen bakabilirsin yada...
  12. berkec34

Turknet gigafiber hakkında

Konu biraz hortlamış olacak ama 19 temmuzda açtığım konu, dün itibari ile internetim çekildi hemen hemen 3 ay sürdü diyebiliriz fikir olması açısından hortlattım. Ara ara turkneti arayıp ricalarda da bulundum tabi 15-20 günde 1 :D
  13. berkec34

TurkNet için modem önerisi

750-800 e bırakırdım, istanbul içi alabilirdin, neyse
  14. berkec34

TurkNet için modem önerisi

Kneetic extra dsl var, valla 1 sene kullandım duruyor öyle düşünürseniz
  15. berkec34

İnternet saglayicisi önerisi.

O tarafta superonline altyapı çekmedimi fiber olarak
  16. berkec34

İstanbulun göbeğindeyiz o kadar sürmez inşallah. Zaten belli aralıklarla sürekli mail atıyordum çeksinler diye :D
  17. berkec34

Merhaba, gigafiber kutusu ve kablolar binaya çekildi ama altyapı sorguladıgımda 71 olarak gösteriyor. Ortalama önceki konularda 3 ay sürer yazılmış.(2023 te yazılmış) Acaba şuanda da süreç bu kadar sürüyor mu?
  18. berkec34

Kablonet fiber nasıldır?

Fiber değil ama 100/20 paket kullanıyorum, şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım hızlarda da sorun yok test sonuçlarında.
  19. berkec34

Eve kadar fiber (FTTH) kurulumu

Başvurdum da kutu çekmediler bir türlü, kutu olmadığı içinde hala altyapı testlerinde de 74 hız çıkıyor. Bende o yüzden kablonet kullanıyorum 100/20 paket
  20. berkec34

Eve kadar fiber (FTTH) kurulumu

Bizde sokağa yeni fiber kablo döşediler binalara kutu çekmediler ama, bunun için ne yapılabilir bilgin var mı? Bina bize ait, dediğim gibi sokağa turkcell ve turk telekom fiber kablo döşüyor buraya fiber internet geliyormuş dedi çalışanlar.
Geri