Zaten 45 alıyorsun her turlu kesilecek yanı 13 olmasa 17-18 olur değmez yani, güzelce ethernet kablosu çekilebilir, kablo kanalı ile üstten döşeyerek yapılabilir
Kablo genele aynıdır, ben amazondan iade politikası vs memnunum diye ilettim oradan, ilettiğiniz üründe iyidir. Teknostore ugreenınde resmi dist. zaten.
Konu biraz hortlamış olacak ama 19 temmuzda açtığım konu, dün itibari ile internetim çekildi hemen hemen 3 ay sürdü diyebiliriz fikir olması açısından hortlattım. Ara ara turkneti arayıp ricalarda da bulundum tabi 15-20 günde 1 :D
Merhaba, gigafiber kutusu ve kablolar binaya çekildi ama altyapı sorguladıgımda 71 olarak gösteriyor. Ortalama önceki konularda 3 ay sürer yazılmış.(2023 te yazılmış) Acaba şuanda da süreç bu kadar sürüyor mu?
Başvurdum da kutu çekmediler bir türlü, kutu olmadığı içinde hala altyapı testlerinde de 74 hız çıkıyor. Bende o yüzden kablonet kullanıyorum 100/20 paket
Bizde sokağa yeni fiber kablo döşediler binalara kutu çekmediler ama, bunun için ne yapılabilir bilgin var mı? Bina bize ait, dediğim gibi sokağa turkcell ve turk telekom fiber kablo döşüyor buraya fiber internet geliyormuş dedi çalışanlar.
Merhaba, sokağa fiber internet geldi, çalışanlar türk telekom ve turkcell fiber altyapısı dedi yalnız binaya kutu çekmediler. Acaba binaya kutu nasıl alabiliriz. İnternet altyapı testi yapınca 71 olarak gösteriyor hala.
Omni al istersen aynı model başka sitelerde var ama bütçeyi arttırabilirsen zyxel al 1000 de destekliyor o yüzden dedim. omni maks 300 destekliyormuş
1695554918
ve sadece 2.4 var. 5 yok omnide
1695554964
extra dsl satacağım ben de boşta kaldı
Kablo tesisat vs varsa zaten sen modemi takıyorsun modem arayuzune kullanıcı adı şifre giriyorsun baglanıyor otomatikmen. modem arayuzune girmek içinde modemın arkasındaki bilgilerle giriyorsun zaten
Yalnız attıgın modeme kablosuz 5ghz de yok illa onu alacaksan itoypada 800 falandı herhalde. Sen...
fiber yok onda diye biliyorum, zaten bir üstü extra dsl olması lazım o da bende var
1695553155
300 e kadar destekliyordur büyük ihtimal, beni mattıklarım 1000 ve 2500 e kadar
Millenicom kullandım 2 sene altyapım 71 kösteriyordu 100 lük paketi aldım eve 91-92 hız geliyordu.
Sonra fiyatlar artında gıbırnet geçtim orda 74 civarı geliyordu ikisinde de sorun yaşamadım. 2-3 iş günündede kurdular ikiside. İstanbuldayım. Şehirden şehire fark edebilir sen gri canere bakma o...