Valla kampanyasını vs bilmem, şuan gigafiber kullanıyorum umarım Turknet kaliteyi bozmadan ülke genelinde herkese aynı hizmeti sağlarlar. Diğer sömürgeci firmalardan sonra çok iyi oldu ama bizim ülkede biri büyüyünce ayağından aşağı çekerler indirirler paparada bunlardan mesela.
Valla bayadır kullanıyorum kesinti bir kere olmadı. Havamı atılır derken. Eski konulara gir bak adam gigafiber kullanıyor speed test yapmış sorduğu soru şu arkadaşlar bu hızları alıyorum normal mi iyi mi diye. Hızlar +900 dow ve up :D Yani böyle türler var maalesef
Bu soru bence sıf hava atma amaçlı arkadaş neyin şikayeti var gigafiberde? Yarısını versee yine aldığının 10 katından fazlasını alıyorsun dow ve up olarak :D Çok saçma bir soru yani
Valla öyle, istanbulun göbeğindeyim yine en iyi hızı onlar veriyor diye duruyordum her ay turknete mail attım vs sonunda gigafiber geldide kurtuldum :D Darısı başına
Valla bilmiyorum ara sor, bence iade edilir yani
1741629939
Ben 1 kablo unutmuşum hdmı kablosu vermeyi ona kesmişlerdi 120 TL mi öyle bir şey uğraşmadım sonrasında
Modem, kullanıyorsanız tv kutusu ve kartı. + kabloları kumandaları vs eksiksiz şekilde teslim etmeniz gerekiyordu 1 ay içinde, yani süre en son 1 aydı değişmediyse
Zaten 45 alıyorsun her turlu kesilecek yanı 13 olmasa 17-18 olur değmez yani, güzelce ethernet kablosu çekilebilir, kablo kanalı ile üstten döşeyerek yapılabilir
Kablo genele aynıdır, ben amazondan iade politikası vs memnunum diye ilettim oradan, ilettiğiniz üründe iyidir. Teknostore ugreenınde resmi dist. zaten.
Konu biraz hortlamış olacak ama 19 temmuzda açtığım konu, dün itibari ile internetim çekildi hemen hemen 3 ay sürdü diyebiliriz fikir olması açısından hortlattım. Ara ara turkneti arayıp ricalarda da bulundum tabi 15-20 günde 1 :D
Merhaba, gigafiber kutusu ve kablolar binaya çekildi ama altyapı sorguladıgımda 71 olarak gösteriyor. Ortalama önceki konularda 3 ay sürer yazılmış.(2023 te yazılmış) Acaba şuanda da süreç bu kadar sürüyor mu?
Başvurdum da kutu çekmediler bir türlü, kutu olmadığı içinde hala altyapı testlerinde de 74 hız çıkıyor. Bende o yüzden kablonet kullanıyorum 100/20 paket
Bizde sokağa yeni fiber kablo döşediler binalara kutu çekmediler ama, bunun için ne yapılabilir bilgin var mı? Bina bize ait, dediğim gibi sokağa turkcell ve turk telekom fiber kablo döşüyor buraya fiber internet geliyormuş dedi çalışanlar.