TurkNet 1000 Mbps'e geçilir mi?

Bende Vdsl kullanıyordum; Gigafiber şansıma gelince geçtim. 1 yıla yakındır; mahallenize özel 12 ay sabit aylık 1000 e 1000 349 TL ödüyorum.
Şu ana kadar bir sıkıntı olmadı. İpv6'da verdiler.
Kullanıcı adı ve şifrenizide verdikleri için kendi cihazınızı kullanabiliyorsunuz. Bazı firmalar gibi gizli değil.
Tt'den farkı ne olabilir; Tt'nin canlı müşteri desteği, teknik servis personelinin sayı bakımından daha fazla olması gibi.

Bu soru bence sıf hava atma amaçlı arkadaş neyin şikayeti var gigafiberde? Yarısını versee yine aldığının 10 katından fazlasını alıyorsun dow ve up olarak :D Çok saçma bir soru yani

Bu soru bence sıf hava atma amaçlı arkadaş neyin şikayeti var gigafiberde? Yarısını versee yine aldığının 10 katından fazlasını alıyorsun dow ve up olarak :D Çok saçma bir soru yani
kötü bir sağlayıcıda her gün kesinti yaşamaktansa 100mps alırım daha iyi arkadaşta bunun için sormuştur türknet iyi mi? diye 1000mps ile hava mı atılır mohaknmhjak

kötü bir sağlayıcıda her gün kesinti yaşamaktansa 100mps alırım daha iyi arkadaşta bunun için sormuştur türknet iyi mi? diye 1000mps ile hava mı atılır mohaknmhjak
Valla bayadır kullanıyorum kesinti bir kere olmadı. Havamı atılır derken. Eski konulara gir bak adam gigafiber kullanıyor speed test yapmış sorduğu soru şu arkadaşlar bu hızları alıyorum normal mi iyi mi diye. Hızlar +900 dow ve up :D Yani böyle türler var maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,816
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri