Yusufkaan03
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Arkadaşlar merhaba evde Türk Telekom 12 mbps kullanıyordum ama çok yavaş Turknet e geçmeyi düşünüyorum sitesinde yazdığına göre 80 mbps hız alabilirsin diyor sizce geçilir mi.
türknetin 65 mbps internetini kullanıyorum ilk aldığımda çok iyidi sonradan yavaşlamaya başladı dün lol oynuyodum mesela 90 ping oluyor evde tekim indirmede yok ve bu iyice sıklaşmaya başladı değiştireceğim galiba internetiArkadaşlar merhaba evde Türk Telekom 12 mbps kullanıyordum ama çok yavaş Turknet e geçmeyi düşünüyorum sitesinde yazdığına göre 80 mbps hız alabilirsin diyor sizce geçilir mi.
hocam bizim apartmana da gigafiber gelmiş herhangi bir sorun yaşadığınız oldu mu hiç?1.5 aydır kullanıyorum 830 download 930 upload alıyorumtahaahüt filan yok deneyebilirsin eğer sözleşmen bittiyse.
valla 1.5 aydır kullanıyorum hiç kesilme vs yaşamadım bizdede kutu vardı sonra sökülmüştü. 20 gün bekledim kurdular 830a 930 hız alıyorum jet gibihocam bizim apartmana da gigafiber gelmiş herhangi bir sorun yaşadığınız oldu mu hiç?
hocam ne yaptın ya biz 80 alabilirmiyiz diye uğraşıyoruz1.5 aydır kullanıyorum 830 download 930 upload alıyorumtahaahüt filan yok deneyebilirsin eğer sözleşmen bittiyse.
öyle mi hocam ben de çok kararsızım Türk Telekom çok yavaş bir de Turknet 1000 tl ye kadar cayma bedelini de ödüyormuş o yüzden elimde çok da seçenek yok aslında.türknetin 65 mbps internetini kullanıyorum ilk aldığımda çok iyidi sonradan yavaşlamaya başladı dün lol oynuyodum mesela 90 ping oluyor evde tekim indirmede yok ve bu iyice sıklaşmaya başladı değiştireceğim galiba interneti
1 senedir Türknet kullanıyorum, memnunum.Arkadaşlar merhaba evde Türk Telekom 12 mbps kullanıyordum ama çok yavaş Turknet e geçmeyi düşünüyorum sitesinde yazdığına göre 80 mbps hız alabilirsin diyor sizce geçilir mi.
fiber varsa fiberden fibere geçişte 1000tlye kadar ödüyor normal internet geçişinde 300tlye kadar karşılıyormuş. Her ne kadar karşılıyoruz desede cayma bedelini tek seferde ödüyorsun faturandan düşüyorlar sadece.hocam ne yaptın ya biz 80 alabilirmiyiz diye uğraşıyoruz
öyle mi hocam ben de çok kararsızım Türk Telekom çok yavaş bir de Turknet 1000 TL ye kadar cayma bedelini de ödüyormuş o yüzden elimde çok da seçenek yok aslında.
ttnetten iyidir türknet, ttnet ayrı bi kanser zaten, türknet e bildirimde bulundum az önce beni arayın diye arsınlar bi tartışıyım 1 ay internetim normal 1 ay sonra tekrar arayıp kavga edicem öyle düzeliyo uraşırım diyosan geçhocam ne yaptın ya biz 80 alabilirmiyiz diye uğraşıyoruz
öyle mi hocam ben de çok kararsızım Türk Telekom çok yavaş bir de Turknet 1000 TL ye kadar cayma bedelini de ödüyormuş o yüzden elimde çok da seçenek yok aslında.
Geçilir bence.Arkadaşlar merhaba evde Türk Telekom 12 mbps kullanıyordum ama çok yavaş Turknet e geçmeyi düşünüyorum sitesinde yazdığına göre 80 mbps hız alabilirsin diyor sizce geçilir mi.