Turknet e geçilir mi

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba evde Türk Telekom 12 mbps kullanıyordum ama çok yavaş Turknet e geçmeyi düşünüyorum sitesinde yazdığına göre 80 mbps hız alabilirsin diyor sizce geçilir mi.

1.5 aydır kullanıyorum 830 download 930 upload alıyorum :) tahaahüt filan yok deneyebilirsin eğer sözleşmen bittiyse.

Arkadaşlar merhaba evde Türk Telekom 12 mbps kullanıyordum ama çok yavaş Turknet e geçmeyi düşünüyorum sitesinde yazdığına göre 80 mbps hız alabilirsin diyor sizce geçilir mi.
türknetin 65 mbps internetini kullanıyorum ilk aldığımda çok iyidi sonradan yavaşlamaya başladı dün lol oynuyodum mesela 90 ping oluyor evde tekim indirmede yok ve bu iyice sıklaşmaya başladı değiştireceğim galiba interneti

1.5 aydır kullanıyorum 830 download 930 upload alıyorum :) tahaahüt filan yok deneyebilirsin eğer sözleşmen bittiyse.
hocam bizim apartmana da gigafiber gelmiş herhangi bir sorun yaşadığınız oldu mu hiç?

hocam bizim apartmana da gigafiber gelmiş herhangi bir sorun yaşadığınız oldu mu hiç?
valla 1.5 aydır kullanıyorum hiç kesilme vs yaşamadım bizdede kutu vardı sonra sökülmüştü. 20 gün bekledim kurdular 830a 930 hız alıyorum jet gibi :D

hocam ne yaptın ya biz 80 alabilirmiyiz diye uğraşıyoruz :ROFLMAO:
türknetin 65 mbps internetini kullanıyorum ilk aldığımda çok iyidi sonradan yavaşlamaya başladı dün lol oynuyodum mesela 90 ping oluyor evde tekim indirmede yok ve bu iyice sıklaşmaya başladı değiştireceğim galiba interneti
öyle mi hocam ben de çok kararsızım Türk Telekom çok yavaş bir de Turknet 1000 tl ye kadar cayma bedelini de ödüyormuş o yüzden elimde çok da seçenek yok aslında.

1 senedir Türknet kullanıyorum, memnunum.

öyle mi hocam ben de çok kararsızım Türk Telekom çok yavaş bir de Turknet 1000 TL ye kadar cayma bedelini de ödüyormuş o yüzden elimde çok da seçenek yok aslında.
fiber varsa fiberden fibere geçişte 1000tlye kadar ödüyor normal internet geçişinde 300tlye kadar karşılıyormuş. Her ne kadar karşılıyoruz desede cayma bedelini tek seferde ödüyorsun faturandan düşüyorlar sadece.

öyle mi hocam ben de çok kararsızım Türk Telekom çok yavaş bir de Turknet 1000 TL ye kadar cayma bedelini de ödüyormuş o yüzden elimde çok da seçenek yok aslında.
ttnetten iyidir türknet, ttnet ayrı bi kanser zaten, türknet e bildirimde bulundum az önce beni arayın diye arsınlar bi tartışıyım 1 ay internetim normal 1 ay sonra tekrar arayıp kavga edicem öyle düzeliyo uraşırım diyosan geç :D

240 tl ye kadar ödüyorlarmış daha öncesinde istanbuldayken millenicom kullanmıştık orada internet yavaşlıyordu arıyorduk düzeltiyorlardı ayda 2 3 kez yapıyorduk bunu turknetde de mi böyle durum

Geçilir bence.

Gecilir 3 4 senedir kullaniyorum

hocam ben turk telekomdan geçtim turknete pişman oldum geri dönmeye üşeniyorum internet kopmaları oluyor hızımı düşürdüm idare ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,395
Üyeler
188,417
Son üye
Wozzo
Geri