Neler Yeni

Turknet e geçilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Kaan
Arkadaşlar merhaba evde Türk Telekom 12 mbps kullanıyordum ama çok yavaş Turknet e geçmeyi düşünüyorum sitesinde yazdığına göre 80 mbps hız alabilirsin diyor sizce geçilir mi.

sucykq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Süleyman
1.5 aydır kullanıyorum 830 download 930 upload alıyorum :) tahaahüt filan yok deneyebilirsin eğer sözleşmen bittiyse.

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
Arkadaşlar merhaba evde Türk Telekom 12 mbps kullanıyordum ama çok yavaş Turknet e geçmeyi düşünüyorum sitesinde yazdığına göre 80 mbps hız alabilirsin diyor sizce geçilir mi.
türknetin 65 mbps internetini kullanıyorum ilk aldığımda çok iyidi sonradan yavaşlamaya başladı dün lol oynuyodum mesela 90 ping oluyor evde tekim indirmede yok ve bu iyice sıklaşmaya başladı değiştireceğim galiba interneti

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
1.5 aydır kullanıyorum 830 download 930 upload alıyorum :) tahaahüt filan yok deneyebilirsin eğer sözleşmen bittiyse.
hocam bizim apartmana da gigafiber gelmiş herhangi bir sorun yaşadığınız oldu mu hiç?

sucykq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Süleyman
hocam bizim apartmana da gigafiber gelmiş herhangi bir sorun yaşadığınız oldu mu hiç?
valla 1.5 aydır kullanıyorum hiç kesilme vs yaşamadım bizdede kutu vardı sonra sökülmüştü. 20 gün bekledim kurdular 830a 930 hız alıyorum jet gibi :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ne yaptın ya biz 80 alabilirmiyiz diye uğraşıyoruz :ROFLMAO:
türknetin 65 mbps internetini kullanıyorum ilk aldığımda çok iyidi sonradan yavaşlamaya başladı dün lol oynuyodum mesela 90 ping oluyor evde tekim indirmede yok ve bu iyice sıklaşmaya başladı değiştireceğim galiba interneti
öyle mi hocam ben de çok kararsızım Türk Telekom çok yavaş bir de Turknet 1000 tl ye kadar cayma bedelini de ödüyormuş o yüzden elimde çok da seçenek yok aslında.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,536
İsim
Oğuz Oğuz
1 senedir Türknet kullanıyorum, memnunum.

sucykq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Süleyman

öyle mi hocam ben de çok kararsızım Türk Telekom çok yavaş bir de Turknet 1000 TL ye kadar cayma bedelini de ödüyormuş o yüzden elimde çok da seçenek yok aslında.
fiber varsa fiberden fibere geçişte 1000tlye kadar ödüyor normal internet geçişinde 300tlye kadar karşılıyormuş. Her ne kadar karşılıyoruz desede cayma bedelini tek seferde ödüyorsun faturandan düşüyorlar sadece.

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can

öyle mi hocam ben de çok kararsızım Türk Telekom çok yavaş bir de Turknet 1000 TL ye kadar cayma bedelini de ödüyormuş o yüzden elimde çok da seçenek yok aslında.
ttnetten iyidir türknet, ttnet ayrı bi kanser zaten, türknet e bildirimde bulundum az önce beni arayın diye arsınlar bi tartışıyım 1 ay internetim normal 1 ay sonra tekrar arayıp kavga edicem öyle düzeliyo uraşırım diyosan geç :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Kaan
240 tl ye kadar ödüyorlarmış daha öncesinde istanbuldayken millenicom kullanmıştık orada internet yavaşlıyordu arıyorduk düzeltiyorlardı ayda 2 3 kez yapıyorduk bunu turknetde de mi böyle durum

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Geçilir bence.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Gecilir 3 4 senedir kullaniyorum

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Ahmet ergin
hocam ben turk telekomdan geçtim turknete pişman oldum geri dönmeye üşeniyorum internet kopmaları oluyor hızımı düşürdüm idare ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,682
Üyeler
167,694
Son üye
Biqqest
Top Bottom