Arama sonuçları: *

1. byhorozkentli

YÜKSEK HIZDA İNTERNET KULLANMAK İSTİYORUM

Gerçi netten baktım şikayetlere 3 yıldır karşı yoldan fiber getirilmeyen yere koca köyün alt yapısını yenilemeye ben ölünce bile geleceklerini sanmıyorum sanırım dilekçe de çözüm değil komple köyü bırakıp gitmek gerekiyor 😅
  2. byhorozkentli

Mail ile olmuyor tarz işler çoğunlukla önemli resmi işlerde , gerekirse aynı dilekçeyi imzalarla birlikte cimere de şikâyette bulunmak ekstra etki sağlayacaktır diye umut ediyorum ben yakın zamanda geçicem başına, en azından üstümüze düşeni yapmış oluyoruz azda olsa bir umut diğer türlü zaten...
  3. byhorozkentli

Ahh ahh benimde hayalim ama alt yapı eskiyse tek çözüm bulunduğun bölgede interneti olanlardan telekoma dilekçe yazıp altına imza toplaman gerekiyormuş, Türk net müşteri temsilcisi ile konuştum bana bunu önerdi bizzat kendisinin de bulunduğu yerde 10 mbps altı hız alıyordum komşularla konuşup...
  4. byhorozkentli

Türk Telekom'dan Nasıl Kurtulabilirim

Türknet Benim de Son 2 Haftadır 11 12 13 mbps leri alıyordum ne kopma ne bişey olmuyordu ne oldu anlamıyorum 2 haftadır 8 e çektirmek zorunda kaldım hızı ve anlık kopma oluyor arıza kaydı oluşturuyorum bizde bir kopma görünmüyor diyor, fc 24 oynuyorum bağlantı gittigi için galip geldiğim maçta...
  5. byhorozkentli

Türk Telekom'dan Nasıl Kurtulabilirim

alt yapı olmayan yerde v dsl nasıl yaptırılıyor ?
  6. byhorozkentli

Türknet'e ZAM 399 ₺ oldu

12 ay sabitledim 3600 Ziraat karttan geçtim 6 taksit şu durumda mantıklı olan bu 600 600 6 ay ödicez artık, hee net kaç dersen 16 mbps 13 zor alıyorum upload ne sen sor ne ben söylim, 100 mbps alanlar en azından verdiğiniz paraya karşılık iyi bir hıza sahipsiniz ben napim sizle aynı parayı...
  7. byhorozkentli

Türknet'e ZAM GELDİ.

Fazla tabi adam 100 mbps cayır cayır kullanacak ben 1080 p videoyu zar zor izlicem ee 300 para vericem, şikâyet vara yazdım şikâyeti kaçıncı yuzyıldayız böyle saçma bir düzen olmaz bunların beyninde bulgur pilavı mı var bu farkı nasıl göz ardı ediyorlar aklım almıyor
  8. byhorozkentli

Türknet'e ZAM GELDİ.

Başlarım böyle haksızlığa ya , benim alt yapım 16 Mbps 11-13 zor alıyorum ben niye aynı parayı ödüyorum ya
  9. byhorozkentli

2k video için internet hızım ne olmalı?

Bunun bi çözümü yok mu ya o kadar adaletsizlik ki , en azından 16 kullanan kişiler daha az ödeme yapması daha mantıklı yazık valla
  10. byhorozkentli

2k video için internet hızım ne olmalı?

Ne hayatlar var be 24 50 100 Mbps ler 😄 hâlâ 16 Mbps alt yapı oda 13 filan anca geliyor, ama aldıkları para 100 Mbps kullanan adamla aynı parayı ödüyorum
  11. byhorozkentli

Türknet Kablo kopmuş

Kamyon kabloyu koparmıştı ertesi gün pazar olmasına rağmen TT ekipleri gelip kabloyu çekip gitmişlerdi, türk net o yönden hızlıca işlemleri hallediyor
  12. byhorozkentli

comnet internet zammı

kaçtan kaça çıkacak
  13. byhorozkentli

75 mbps kaç download verebilir

Geçen Bi Akrabam Paket Yükseltme Yaptı 35 MBPS e Download 33 Çıkıyor senin 75 İse 65 70 vermesi lazım sanki hadi bilemedin 50 diyelim 30 düşük,tabi bu hız testini yaparken kimse baglı olmaması lazım nete
  14. byhorozkentli

comnet başta pişman oldum fakat şuanlık sorun yok

yıllardır kullandığınız sorun yaşamadığınız iss zam yaptı diye bırakırsanız bu tür şeylere şaşırmamak lazım , tamamiyle saçmalık her şey aynı iken hız mı düşermiş ,boşuna demiyorlar ucuz etin yahnisi yavan olur diye,
  15. byhorozkentli

TURKNET 249 TL oldu!!

ben napim şuan türknet kullanıyorum 130 olunca 10 ay peşin ödedim 16 mbps, hazirana kadar ödemem yok ama sonra artacak, alt yapı sorgulama 11 mbps çıkıyor millet en azından 50 60 100 kullanıyor bi nebze hızlı net kullanıyor, ee 16 mbps iken hazirandan sonra 200 üzeri...
  16. byhorozkentli

Sizce en iyi ISS (Anket)

alt yapı 16 mbps olduğu için benim için hepsi aynı , yıllardır türk net kullanıyorum 10 aylık peşin ödedim 1300 ₺ bakalım bitince ne olacak haziranda şimdiye kadar hep avantajlı olmuştu, canımı sıkan olay 16 kullanan ile 50 60 100 kullanan neredeyse aynı parayı veriyor, 16 alt yapısı...
  17. byhorozkentli

Türknet taahhüt yapmak mantıklımı ?

130 Lira Olduktan sonra Gelen zamla 160 olacaktı yazın 10 ay peşin öderseniz 130 dan olacak dendi kabul ettim hazirana kadar kafam rahat sonrası bakalım neler olacak
  18. byhorozkentli

Türk Telekom fiber müjdesi! 100MBPS DEĞİL 200MBPS!

ben hala 16 mbps lik adsl alt yapıda fibere kavuşur muyum Ölmeden Acaba
  19. byhorozkentli

Yardım Türknet ZAMMI sonrası ne yapılmalı ?

ben 10 ay ödedim eski fiyattan uğraşmak istemedim seneye düşünürüz bida
  20. byhorozkentli

Türknet geçmiş faturaları atar mısınız

uygulama da ocak ayından itibaren var 16 mbps fakat benim öncesi yok
Top Bottom