Neler Yeni

comnet başta pişman oldum fakat şuanlık sorun yok

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
evet arkadaşlar bugün comnete geçtim ilk geçtiğimde hat derğerlerim diğer iss e göre download 20 mbps düştü ve 60 mbps hat değeri görünüyordu ve aldığım hız 40 mbps idi
müşteri hizmetlerini aradım ve hızım diğer iss e göre düştü port değişikliği mi oldu dediğimde bana binadaki kablolamanın sıkıntılı olduğunu yenilememi söyledi
bende diğer iss te 65 mbps alıyordum dediğimde bu mümkün değil diyerek binadaki kablolamamın kötü olduğunu değiştirmemin gerektiğini söyledi
aradan 1 saat geçtikten sonra hat değerlerim 60 tan 50 ye düştü ve modeme gelen hız 40 tan 24 e düştü
ve bundan sonraki müşteri hizmetleri konuşmamı aşağıya bırakıyorumAlıntıyı görüntüle
@Gri Caner
Eğer müşteri hizmetleri böyle konuşuyorsa hiç bulaşmayacağım comnete,

Cihangir

80+ Gold
turknet zam yapsada devam kullanmaya

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
yıllardır kullandığınız sorun yaşamadığınız iss zam yaptı diye bırakırsanız bu tür şeylere şaşırmamak lazım , tamamiyle saçmalık her şey aynı iken hız mı düşermiş ,boşuna demiyorlar ucuz etin yahnisi yavan olur diye,

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Türkiye internet kıtlığı çekiyor, biri çok pahalı biri müşteri hizmetleri kötü birinin ping değerleri yüksek.

etnetalw

80+ Bronze
güncelleme arkadaşlar hızım tekrardan arttı kablolar kendiliğinden tamir oldu sanırım(türknetteki download speed 65)
25Ping mi :) Nerde yaşıyorsun doğudamı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye internet kıtlığı çekiyor, biri çok pahalı biri müşteri hizmetleri kötü birinin ping değerleri yüksek.
Millenicomayım hem ucuz hem kalite 2016 dan beri boyle hiç bir sorun yok türkiyede internet kıtlığı :D Fiberimde geldi vdsl deyim ama halla.
Sadece asimetrik problems.

turknet zam yapsada devam kullanmaya
Birdaha zam gelicekmiş oyle soylenti var bilgin olsun.

yıllardır kullandığınız sorun yaşamadığınız iss zam yaptı diye bırakırsanız bu tür şeylere şaşırmamak lazım , tamamiyle saçmalık her şey aynı iken hız mı düşermiş ,boşuna demiyorlar ucuz etin yahnisi yavan olur diye,
Zamanında milleni 2 yıllık tahhüütlü hizmeti varken bir kaç kişiyi geçiridm hem menmunlar hemde sorunsuz kullanıyorlar hemde ucuz :)
O zaman herkes tahhüütsüz öneriyordu şimdi zam gelince hemen konu açıyor millet

hoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Hüseyin Irmak
25Ping mi :) Nerde yaşıyorsun doğudamı

Millenicomayım hem ucuz hem kalite 2016 dan beri boyle hiç bir sorun yok türkiyede internet kıtlığı :D Fiberimde geldi vdsl deyim ama halla.
Sadece asimetrik problems.

Birdaha zam gelicekmiş oyle soylenti var bilgin olsun.

Zamanında milleni 2 yıllık tahhüütlü hizmeti varken bir kaç kişiyi geçiridm hem menmunlar hemde sorunsuz kullanıyorlar hemde ucuz :)
O zaman herkes tahhüütsüz öneriyordu şimdi zam gelince hemen konu açıyor millet
Aksarayda yaşıyorum bu pingin aksaray-istanbul için normal olduğunu düşünüyorum

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Cihangir

80+ Gold

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Millenicom 1
Comnet 2
Bu ikisinden uzak durun diye diye söylüyorum
3 yıldır milleni kullanıyorum sorununuz neydi acaba hocam ben sadece modem kaynaklı bir sorun yaşadım onda da thh ye başvurdum red yedim modeme bilirkişi atanmadığından ama geri kalan her şeyde hız olsun her şeyde çok iyiler (benim altyapımda öyle şahsen sizi bilemiyorum maalesef)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,025
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom