selamlargençler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 772
Tam başvuru için aradığımda bu yazıyı gördüm
diğer konuya böyle yazarsan konu sahibi seni fanboy olarak görüp skyline ile ezebilir dikkat etComnet kullanıyorum pingim biraz fazla çjkuyo bazen destek açtım diyo isterseniz modemi değiştirelim tek sorunum o ara sıra ping çıkuyo bu paraya da iss yok ama
konu sahibi ben değilim??diğer konuya böyle yazarsan konu sahibi seni fanboy olarak görüp skyline ile ezebilir dikkat et
sende sakın herkese acık alanlarda memnunum falan yazma benim gibi yoksa @ApRâ abin seni onun tabiri ile ıss tarafından s*lak yerine yerine konan fanboylar arasına katar dikkat et xayaha selamlarcomnet kullanıyorum oldukça memnunum
yok be sen degılsınkonu sahibi ben değilim??
bu fiyata yok diyen arkadasın fotoda paul vardı ondan oyle dedımsende sakın herkese acık alanlarda memnunum falan yazma benim gibi yoksa @ApRâ abin seni onun tabiri ile ıss tarafından s*lak yerine yerine konan fanboylar arasına katar dikkat et xayaha selamlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok be sen degılsın![]()
sorununmu var ? sadece fikrimi belirttim ve memnunum senin sorun yasadigin icin herkesin sorun yasamasi gerekmiyorsende sakın herkese acık alanlarda memnunum falan yazma benim gibi yoksa @ApRâ abin seni onun tabiri ile ıss tarafından s*lak yerine yerine konan fanboylar arasına katar dikkat et xayaha selamlar
yok be sen degılsın
bu fiyata yok diyen arkadasın fotoda paul vardı ondan oyle dedımhahaha
yanlış anlamışsınsorununmu var ? sadece fikrimi belirttim ve memnunum senin sorun yasadigin icin herkesin sorun yasamasi gerekmiyor
ben inandımTelegram kanalından aldığım bilgi:
Dün aynı şeyi bir başkası yaşadı. Kablo değiştirince düzeldi. Şanssızlık.
Bendeben inandım
gelsin ezsin bekliyomdiğer konuya böyle yazarsan konu sahibi seni fanboy olarak görüp skyline ile ezebilir dikkat et
babapro comnet uzaktan hallettigüncelleme arkadaşlar hızım tekrardan arttı kablolar kendiliğinden tamir oldu sanırım(türknetteki download speed 65)