comnet başta pişman oldum fakat şuanlık sorun yok

Tam başvuru için aradığımda bu yazıyı gördüm

comnet kullanıyorum oldukça memnunum

Comnet kullanıyorum pingim biraz fazla çjkuyo bazen destek açtım diyo isterseniz modemi değiştirelim tek sorunum o ara sıra ping çıkuyo bu paraya da iss yok ama
diğer konuya böyle yazarsan konu sahibi seni fanboy olarak görüp skyline ile ezebilir dikkat et

comnet kullanıyorum oldukça memnunum
sende sakın herkese acık alanlarda memnunum falan yazma benim gibi yoksa @ApRâ abin seni onun tabiri ile ıss tarafından s*lak yerine yerine konan fanboylar arasına katar dikkat et xayaha selamlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konu sahibi ben değilim??
yok be sen degılsın :D

sende sakın herkese acık alanlarda memnunum falan yazma benim gibi yoksa @ApRâ abin seni onun tabiri ile ıss tarafından s*lak yerine yerine konan fanboylar arasına katar dikkat et xayaha selamlar

bu fiyata yok diyen arkadasın fotoda paul vardı ondan oyle dedım :D hahaha

bu fiyata yok diyen arkadasın fotoda paul vardı ondan oyle dedım :D hahaha
sorununmu var ? sadece fikrimi belirttim ve memnunum senin sorun yasadigin icin herkesin sorun yasamasi gerekmiyor

Abi her comnet konusuna caneri etiketlemeyin gözünüzü seveyim.

güncelleme arkadaşlar hızım tekrardan arttı kablolar kendiliğinden tamir oldu sanırım(türknetteki download speed 65)

Ekler

• sonuc.png
    sonuc.png
    26.6 KB · Hit: 62
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,793
Üyeler
184,052
Son üye