Neler Yeni

comnet başta pişman oldum fakat şuanlık sorun yok

SadeceSeyf

80+ Gold
Taşındığımız yerde boş port olmaması sebebiyle vodafone redbox 4.5G kullandık 6 ay. 2 Sene de tahahhütlüydü
20 dowload dendi 6 ay boyunca 20 yi göremedik bile hele akşam saatleri 3-4 e düşüyordu rezillik diz boyu.
480P video izlediğimi hatırlıyorum.Bunu aldıktan6 ay sonra TT port getirdi sağolsunlar dirrrrek iptali verdim.
Bir ton da cayma bedeli ödedim ama değdi bunlardan kurtulduğuma.
Bunun normal internetle ne alakası var hocam onu anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taşındığımız yerde boş port olmaması sebebiyle vodafone redbox 4.5G kullandık 6 ay. 2 Sene de tahahhütlüydü
20 dowload dendi 6 ay boyunca 20 yi göremedik bile hele akşam saatleri 3-4 e düşüyordu rezillik diz boyu.
480P video izlediğimi hatırlıyorum.Bunu aldıktan6 ay sonra TT port getirdi sağolsunlar dirrrrek iptali verdim.
Bir ton da cayma bedeli ödedim ama değdi bunlardan kurtulduğuma.
Onlar zaten genel manada rezillik oluyor. 10 Mbps Download 10 Mbps Upload sınırsız konuşma sınırsız internet 309 TL bundan alsanız daha iyi :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,959
İsim
.
Bundan 2 sene önce turkcell superbox kullandım o da kablosuz 20 ydi.
Bir internet bu kadar mı güzel olur arkadaş saat kaç olursa olsun 20 nin altına inmezdi.
120 ye kullanıyordum zamla 400 yaptılar bıraktım onuda.Ama 2 sene boyunca mükemmeldi.
Ama Vodafone rezil kepaze bir firma.Aynı yerde aynı hızı türkcell veriyorsa vodafone un da vermesi gerekiyor.
Buda vodafone un dandikliğini gösteriyor. Aynı yer aynı mekan ama hızlar farklı.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,877
İsim
Emre Zengin

SadeceSeyf

80+ Gold
Bundan 2 sene önce turkcell superbox kullandım o da kablosuz 20 ydi.
Bir internet bu kadar mı güzel olur arkadaş saat kaç olursa olsun 20 nin altına inmezdi.
120 ye kullanıyordum zamla 400 yaptılar bıraktım onuda.Ama 2 sene boyunca mükemmeldi.
Ama Vodafone rezil kepaze bir firma.Aynı yerde aynı hızı türkcell veriyorsa vodafone un da vermesi gerekiyor.
Buda vodafone un dandikliğini gösteriyor. Aynı yer aynı mekan ama hızlar farklı.
Veremiyor hocam maalesef.Nasıl her yerde hepsi aynı şekil çekmiyorsa oda aynı.Yatırım olayı biraz.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,959
İsim
.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onlar zaten genel manada rezillik oluyor. 10 Mbps Download 10 Mbps Upload sınırsız konuşma sınırsız internet 309 TL bundan alsanız daha iyi :D
Alakası bile yok turkcell superbox efsane ötesiydi.

etnetalw

80+ Bronze
Evet öve öve bitiremedin
Gerçekleri soylemek İnsanlar için ''öve öve'' :)
Peki. övmek istesem 1 firma överim ben.
atlantisnet fixnet netmax netbone milleni tt gibi firmaları nie önereyim? Hem tt kullanıcısıyım 2. hat olarak tt önermiyorum milleni ile farksız ve tt hem pahalı hemde avantajı yok.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,959
İsim
.
Veremiyor hocam maalesef.Nasıl her yerde hepsi aynı şekil çekmiyorsa oda aynı.Yatırım olayı biraz.
İşte buda vodafone un rezilliğini gösteriyor anlatabildimmi ?
Anlatmak istediğim aynı yerde farklı bir operatör vaad ettiği hızı veriyor ama bunlar veremiyor.

SadeceSeyf

80+ Gold
İşte buda vodafone un rezilliğini gösteriyor anlatabildimmi ?
Size bir şey anlatabileceğimi sanmıyorum hocam. Bu olay her ilde farklılık gösteriyor.Tekirdağ genelinde vodafone daha iyi mesela neyse yormayın kendinizi

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,959
İsim
.
Size bir şey anlatabileceğimi sanmıyorum hocam. Bu olay her ilde farklılık gösteriyor.Tekirdağ genelinde vodafone daha iyi mesela neyse yormayın kendinizi
Hayır yani çekmeyen internetin neyini öveyim ki neyini savunayım kral sen söyle

SadeceSeyf

80+ Gold
Top Bottom