Neler Yeni

TURKNET 249 TL oldu!!

Battik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Batuhan BODUR
Instagram
instagram.com/battik
Neyse başvuru yapıldı bekliyoruz bakalım güle güle Türknet hg milleni

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Berkay
Yani o kadar saçma ***** bir zam ki aklım almıyor. Bu adamlar kuruluş amaçlarını unuttular gibi. AKN'siz hızlı interneti daha ucuza vermek. Ben şimdi 35 Mbps internete 250 TL mi vereceğim? Bana ayrılmak dışında başka bir seçenek bırakmadılar. Altyapının sahibi TT bile 50 Mbps interneti 220 TL'ye veriyor. Kim seni bu saatten sonra niye tercih etsin? GigaFiber'in olduğu hane sayısı %5'i geçmez. Bu %5'in yarısı falan da ünlü YouTuber'lar, Twitch yayıncıları falandır. Editörlerin hiçbiri doğru dürüst eleştiremiyor sponsorluk aldıklarından dolayı. Abdullah'tan bu İSS'ler ile alakalı da bir video bekliyoruz.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
ben 1000 mbps türknete 140 tl ödüyorum hazirandan sonra zam gelecek sanırım

PffPanda

80+ Bronze
Yapma ya türknet diğer pahalı firmalara benzemeye başlıyor gibi ama o fiyat gigafiber için gelmedimi?
hayır dostum dsl de aynı 250 tl oldu . fiber 230
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse başvuru yapıldı bekliyoruz bakalım güle güle Türknet hg milleni
hocam milleni iyi midir? sizce kimse tercih etmek istemiyor netspeed bakıyorum bende
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla ben comnet netspeed gıbırnet 3 unden en ucuz olana gececem. 170 oldu bişey demedim lanet olsun sorun yaşamadım için vazgeçemedim ama 250 ye dur diyecem. Turknet bu şekilde müşteri kaybeder başka bişey değil. Türk Telekom zam yapınca niye hepsini vatandaştan çıkarıyorsun. Hep vatandaş zarar ediyor. Birazda şirket zarar etsin birazda zammı o yük edinsin. Ne güzel 80 TL nin tamamını faturaya yansıt. Bari adam akıllı açıklama yap Türk Telekom zam yaptı kiraya 80 TL hepsini müşterilerimize yikmiyoruz taşın altına bizde elimizi koyuyoruz 40 TL sizden 40 TL bizden ama olur mu. Kendilerinden tasarruf ederler mi hiç
Aga adamlar zaten hazirana kadar zam yapmicaz demişler ama ben haziranda müşteri olmadım ki adamlar zam yapmicaz diyerek sonradan gelenlere zam kitleyip zararı bizden çıkartıyor resmen

alequetor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ercan AKCAN
Bana gelen mesajda faturam 139 TL yazıyor. Geçen gelen zamda 169 TL olmuştu ama benim faturama yine zam gelmemişti. Yine zam gelmeme durumu var mı acaba :D

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
ben napim şuan türknet kullanıyorum 130 olunca 10 ay peşin ödedim 16 mbps, hazirana kadar ödemem yok ama sonra artacak, alt yapı sorgulama 11 mbps çıkıyor

millet en azından 50 60 100 kullanıyor bi nebze hızlı net kullanıyor, ee 16 mbps iken hazirandan sonra 200 üzeri ödemek çok koyacak ,

Battik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Batuhan BODUR
Instagram
instagram.com/battik
valla bilmiyorum zamanında Türk nete geçerken arasında kalmıştım şimdi onu deneyim sağlayacağım.

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Gıbırnet le konuştum 6 aya kadar zam yok diyor 100 mps hız 120 tl dedi turkneti bırakmak zorunda kaldık malesef zamlarına yetişemiyorum artık

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
TT o fiyatı çekiyor, senin ne farkın kaldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular