hayır dostum dsl de aynı 250 tl oldu . fiber 230Yapma ya türknet diğer pahalı firmalara benzemeye başlıyor gibi ama o fiyat gigafiber için gelmedimi?
hocam milleni iyi midir? sizce kimse tercih etmek istemiyor netspeed bakıyorum bendeNeyse başvuru yapıldı bekliyoruz bakalım güle güle Türknet hg milleni
Aga adamlar zaten hazirana kadar zam yapmicaz demişler ama ben haziranda müşteri olmadım ki adamlar zam yapmicaz diyerek sonradan gelenlere zam kitleyip zararı bizden çıkartıyor resmenValla ben comnet netspeed gıbırnet 3 unden en ucuz olana gececem. 170 oldu bişey demedim lanet olsun sorun yaşamadım için vazgeçemedim ama 250 ye dur diyecem. Turknet bu şekilde müşteri kaybeder başka bişey değil. Türk Telekom zam yapınca niye hepsini vatandaştan çıkarıyorsun. Hep vatandaş zarar ediyor. Birazda şirket zarar etsin birazda zammı o yük edinsin. Ne güzel 80 TL nin tamamını faturaya yansıt. Bari adam akıllı açıklama yap Türk Telekom zam yaptı kiraya 80 TL hepsini müşterilerimize yikmiyoruz taşın altına bizde elimizi koyuyoruz 40 TL sizden 40 TL bizden ama olur mu. Kendilerinden tasarruf ederler mi hiç
hocam bence ona da geçmeyin ya benim içimde gerçekten kötü düşünceler var bu kadar ucuz ama neden ucuz bilemiyorumdm den comnet kodu alabilir miyim