Reindi
80+ Silver
zamları kastetmiyorum kullanım olarak sıkıntı çıkarmadı artık buda son oldu işteSon bir yıl içerisinde kaç kere zam yaptı, nasıl sıkıntı çıkarmadı?
zamları kastetmiyorum kullanım olarak sıkıntı çıkarmadı artık buda son oldu işteSon bir yıl içerisinde kaç kere zam yaptı, nasıl sıkıntı çıkarmadı?
Millenicom kullanıyorum.170 fazla geliyordu 250de kontağı kapaticaz artık. En fp net hangisi şuan? Taahhütlü taahhutsuz fark etmez altyapı 100/8.
Comnet 100 megabit 109 tl170 fazla geliyordu 250de kontağı kapaticaz artık. En fp net hangisi şuan? Taahhütlü taahhutsuz fark etmez altyapı 100/8.
Ben zam oranına karşıyım fiyata karşı değilim. Fiyat zaten iyi hâlâ. XDbirader ne anlatıyorsun ya biliyorum portların TT nin olduğunu 1000 e 1000 kullanıp 90 liraya laf ediyorsunuz ya biz ne yapalım 100/8 90 lira fark vereceğiz saçma falan değil 229 liraya hala beleş 1000 mbps internet kimse kusura bakmasın 200 liraya millet 50 mbps internet kullanıyor bu beyfendide 220 liraya 1000 i beğenmiyor
3 ay olmadan Turknet'ten çıkılmıyor mu?şuan geçebilen comnete geçsin derim. Benim daha 3 at olmadığı için geçiş yapamıyorum ne yazık ki
O zaman 1 sene sabit fiyat garantisi vermişlerdi abonesi olanlara. Şimdide sözlerini tutuyorlar yapacak bir şey yok.Bu adamlar niye bu kadar ayrımcı bize niye 250 yaptı ?
İnternetsiz kalmazsın GIBIR, Milleni gibi daha ucuz ISS lere geçebilirsin. Yalnız TürkNet den abonelik iptali yapmaman lazım. Direk hangi ISS ye geçeceksen onunla görüşüp nakil işlemi yaptıracaksın yoksa portunu kayberdersinohaaaa
babam duyunca bir süre internetsiz kalabilirim çünkü daha ucuzunu bağlatcak
Başka operatöre geçiş yapılmıyor denedim izin vermedi.3 ay olmadan Turknet'ten çıkılmıyor mu?
Zaman yüzünden mi izin vermedi yoksa direk mi izin vermiyorlar . Direk izin verilmiyorsa iptal ederiz bizde sorun değilBaşka operatöre geçiş yapılmıyor denedim izin vermedi.
onu araştırıyorum bendeZaman yüzünden mi izin vermedi yoksa direk mi izin vermiyorlar . Direk izin verilmiyorsa iptal ederiz bizde sorun değil