Kaç mpbs kaç TL hocam ödüyorsunuzNetspeed yapmaz umarım daha geçen ay aldım yoksa tahhattütlüye geçicem artık.
Yapma ya türknet diğer pahalı firmalara benzemeye başlıyor gibi ama o fiyat gigafiber için gelmedimi?An itibariyle mesaj geldi 100 mb türknet 249 TL olmuş ne yapmamız lazım böyle olmaz.
Valla ben comnet netspeed gıbırnet 3 unden en ucuz olana gececem. 170 oldu bişey demedim lanet olsun sorun yaşamadım için vazgeçemedim ama 250 ye dur diyecem. Turknet bu şekilde müşteri kaybeder başka bişey değil. Türk Telekom zam yapınca niye hepsini vatandaştan çıkarıyorsun. Hep vatandaş zarar ediyor. Birazda şirket zarar etsin birazda zammı o yük edinsin. Ne güzel 80 TL nin tamamını faturaya yansıt. Bari adam akıllı açıklama yap Türk Telekom zam yaptı kiraya 80 TL hepsini müşterilerimize yikmiyoruz taşın altına bizde elimizi koyuyoruz 40 TL sizden 40 TL bizden ama olur mu. Kendilerinden tasarruf ederler mi hiçnormal falan değil kardeşim gibirnette aynı internet 100 lira aylık neden aynı alacağım hizmete aylık 150 lira fazla verip böyle firmaları zengin edeyim ki? 150 lirayı aylık çöpe atsam içim daha rahat eder GİBİRNET kullanan var mı nasıl bir sağlayıcı bunlar çok olmaya başladı artık 100 den 170 yaptılar bir şey demedik artık 250 fazla yani zaten bir akşamları kullanıyorum ne bu ya
anormal işte kardeşim ne bu ya belkide şuan 10 müşterisi varsa 5 ini kaybetti yaptıkları öbürkü firmalara yaradı kendi topuğuna sıktı mesela 250 değilde 210-220 yapsa yine bir şey demeyecektimValla ben comnet netspeed gıbırnet 3 unden en ucuz olana gececem. 170 oldu bişey demedim lanet olsun sorun yaşamadım için vazgeçemedim ama 250 ye dur diyecem. Turknet bu şekilde müşteri kaybeder başka bişey değil. Türk Telekom zam yapınca niye hepsini vatandaştan çıkarıyorsun. Hep vatandaş zarar ediyor. Birazda şirket zarar etsin birazda zammı o yük edinsin. Ne güzel 80 TL nin tamamını faturaya yansıt. Bari adam akıllı açıklama yap Türk Telekom zam yaptı kiraya 80 TL hepsini müşterilerimize yikmiyoruz taşın altına bizde elimizi koyuyoruz 40 TL sizden 40 TL bizden ama olur mu. Kendilerinden tasarruf ederler mi hiç
100 e kadar sınırsız 159tl kod kullandığım için 10 tl indirim ile 149tl ödüyorum.Kaç mpbs kaç TL hocam ödüyorsunuz
Münceccim misinDemiştim. Turknet 230 ya da 250 TL olacak diye. O yüzden millete Comnet önerdim reklamcı dediler. Hadi buyurun.
Ama bak dediğim çıktı. 230 250 olur diyordum. Giga 230 TT normal 250 TL oldu.Münceccim misin![]()