TURKNET 249 TL oldu!!

Allahtan toplu ödemiştim 159 mu ne ödüyorum kafam rahat.

Ben 139,90 ödüyorum. Daha mesaj gelmedi. Eli kulağındadır. Yeni sulara yelken açma vakti geldi sanırım .

normal falan değil kardeşim gibirnette aynı internet 100 lira aylık neden aynı alacağım hizmete aylık 150 lira fazla verip böyle firmaları zengin edeyim ki? 150 lirayı aylık çöpe atsam içim daha rahat eder GİBİRNET kullanan var mı nasıl bir sağlayıcı bunlar çok olmaya başladı artık 100 den 170 yaptılar bir şey demedik artık 250 fazla yani zaten bir akşamları kullanıyorum ne bu ya
Valla ben comnet netspeed gıbırnet 3 unden en ucuz olana gececem. 170 oldu bişey demedim lanet olsun sorun yaşamadım için vazgeçemedim ama 250 ye dur diyecem. Turknet bu şekilde müşteri kaybeder başka bişey değil. Türk Telekom zam yapınca niye hepsini vatandaştan çıkarıyorsun. Hep vatandaş zarar ediyor. Birazda şirket zarar etsin birazda zammı o yük edinsin. Ne güzel 80 TL nin tamamını faturaya yansıt. Bari adam akıllı açıklama yap Türk Telekom zam yaptı kiraya 80 TL hepsini müşterilerimize yikmiyoruz taşın altına bizde elimizi koyuyoruz 40 TL sizden 40 TL bizden ama olur mu. Kendilerinden tasarruf ederler mi hiç

Valla ben comnet netspeed gıbırnet 3 unden en ucuz olana gececem. 170 oldu bişey demedim lanet olsun sorun yaşamadım için vazgeçemedim ama 250 ye dur diyecem. Turknet bu şekilde müşteri kaybeder başka bişey değil. Türk Telekom zam yapınca niye hepsini vatandaştan çıkarıyorsun. Hep vatandaş zarar ediyor. Birazda şirket zarar etsin birazda zammı o yük edinsin. Ne güzel 80 TL nin tamamını faturaya yansıt. Bari adam akıllı açıklama yap Türk Telekom zam yaptı kiraya 80 TL hepsini müşterilerimize yikmiyoruz taşın altına bizde elimizi koyuyoruz 40 TL sizden 40 TL bizden ama olur mu. Kendilerinden tasarruf ederler mi hiç
anormal işte kardeşim ne bu ya belkide şuan 10 müşterisi varsa 5 ini kaybetti yaptıkları öbürkü firmalara yaradı kendi topuğuna sıktı mesela 250 değilde 210-220 yapsa yine bir şey demeyecektim

Bi bu eksikti

Ben 50 mbps kullanıyorum hala aynı fiyat neden?

Gigafibere bir şey gelmedi sanırım hala bir mail vs. Gelmedi

Comnetten referans olacak var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,250
Üyeler
191,571
Son üye
enis19
Geri