Lady-Of-Ice
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,760
Oturan düşünsün.

hocam türktelekom berbat öteki türknette birsürü sorun var turbonet hiçbirşeyi becveremiyolar şuan benim internet türktelekom senye biticek taayüt superonline geçmeyi düşünüyorum ne diyosunDün akşam sitedeki evimize İnternet bağlattim. Türknet altyapı testinde 97mbit vdsl internet destekledigi yaziyordu. Fiber maalesef yok. Adam eve geldi bağladı, hız testinde 3download veriyor. En son bir şeyler yaptı modem degisti falan şu an download 23 24 çıkıyor. BAHANESİ de bizim binanin internet kablolari çok eskiymis, hangi firmadan internet alirsam alayım aynı sorunları yaşayacakmisim. Ne yapmam lazım, modem verdi bir tane 1350 TL ye, Huawei marka. Acaba modemden kaynaklı olabilir mi bu sorun, dandik modeme benziyor
Doktorum.Örneğe bak.... Turknet'den uygun fiyatlı olan bir sürü firma var araştır bi zahmet. Mesela ben işyerinde Netspeed kullanıyorum..
Uff daha kötüsü ne olabilir diyordum! Hastanenin ismini verde bari durduk yere zayi olmayalım...Doktorum.
Sen ne yapacaksın? İnternet kullanmayacak mısın?Oturan düşünsün.![]()
Sadece gülüyorumUff daha kötüsü ne olabilir diyordum! Hastanenin ismini verde bari durduk yere zayi olmayalım...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen ne yapacaksın? İnternet kullanmayacak mısın?
Kullanıyorum zaten, Gagafiber.![]()
O kadar turkneti savundun, son actigim konuya bakarmisin, daha 1 hafta olmadan başladı problemler. Bunu nasıl savunacaksin bakalım turknet hayranıUff daha kötüsü ne olabilir diyordum! Hastanenin ismini verde bari durduk yere zayi olmayalım...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen ne yapacaksın? İnternet kullanmayacak mısın?
Ya şöyle ben polis lojmanında oturuyorum. 1 2 yıla zaten gideceğim, adamlar az önce geldi. Sizin kutudan daireye çıkan kablolar sıkıntılı, kısa devre yapıyor dedi. 97mbitlik paketti benimki fakat adam yine kopmalar vs olmasın diye 35e indirdi onu az önce. Eğer sorun yine tekrarlarsa artık biz bir şey yapamayız, tesisatçı gelip daireye Cat6 kablo çekecek dedi. Birde ankastreniz bozuk falan dedi onu tam anlamadım ankastre ne alaka .Hat değerlerine atar mısınız? Snr-hat zay.- hız yazan kısım.
Bina içi kutudan eve kadar gelen kısım abone sorumluluğunda.
İstediğiniz bilgiler bunlar mıHat değerlerine atar mısınız? Snr-hat zay.- hız yazan kısım.
Bina içi kutudan eve kadar gelen kısım abone sorumluluğunda.
Arkadaş sen nasıl doktor oldun anlamıyorum ki? İnsan biraz araştırır yahu.. Senin kullandığın, hizmet aldığın altyapı ( çekilen kablolar, girişteki kutu, sana verilen modem, bağlamaya gelen teknik eleman ) hepsi Türk Telekom'un... Turknet'in değil... O altyapı ile ilgili ne sorun yaşıyorsan hepsi TÜRK TELEKOM'a ait.. Turknet burada bu altyapıyı onlardan kiralayan şirket.. Bunun neresini anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun...!!! Turknet fatura tahsilatını yapıyor ve şikayetlerinizi Türk Telekom'a iletiyor bu kadar.. Başka bir görevleri yok.. Diğer bütün müdahaleler Türk Telekom tarafından yasaklı, dokunamazlar.. Altyapı bölgende çalışma varsa bu Türk Telekom tarafından yapılan çalışma.. Ama sen Türk Telekom ile muhattap olamazsın, mecburen Turknet MH'ye ileteceksin sorununu.. Onlarda Türk Telekom'a.. Artık Türk Telekom'un ne zaman keyfi gelirse müdahale eder.. Bazen bu sorunları bizzat Türk Telekom çıkarıyor ki sizin yaptığınız gibi "mecburen çalıştıkları" Turknet ve diğer firmalardan şikayet edip onların kucağına düşmeniz için..O kadar turkneti savundun, son actigim konuya bakarmisin, daha 1 hafta olmadan başladı problemler. Bunu nasıl savunacaksin bakalım turknet hayranı