Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,063
türk telekomdan geçeli 15 gün olmamıştı anlıyorum :d
Enflasyona göre ne yazık ki normal duruyor bence deBir tek bana mı normal geldi ? Bu devirde en çok kullandığımız şey olan internete 250 TL ödemek çok da anormal değil. Ekonomi ortada, zam yapmaları normal.
normal falan değil kardeşim gibirnette aynı internet 100 lira aylık neden aynı alacağım hizmete aylık 150 lira fazla verip böyle firmaları zengin edeyim ki? 150 lirayı aylık çöpe atsam içim daha rahat eder GİBİRNET kullanan var mı nasıl bir sağlayıcı bunlar çok olmaya başladı artık 100 den 170 yaptılar bir şey demedik artık 250 fazla yani zaten bir akşamları kullanıyorum ne bu yaBir tek bana mı normal geldi ? Bu devirde en çok kullandığımız şey olan internete 250 TL ödemek çok da anormal değil. Ekonomi ortada, zam yapmaları normal.
100 lira diye ona geçersin 1-2 ay sonra onlar da zam yapar. Kaçarı yok bu işin, eninde sonunda zam oluyor. Tavuk dönerin 50 TL olduğu bir dönemde 250'ye internet artık çok normal maalesef.normal falan değil kardeşim gibirnette aynı internet 100 lira aylık neden aynı alacağım hizmete aylık 150 lira fazla verip böyle firmaları zengin edeyim ki? 150 lirayı aylık çöpe atsam içim daha rahat eder GİBİRNET kullanan var mı nasıl bir sağlayıcı bunlar çok olmaya başladı artık 100 den 170 yaptılar bir şey demedik artık 250 fazla yani zaten bir akşamları kullanıyorum ne bu ya
burada ben alacağım hizmete bakarım haklısın dediğinde ama yani bir firma aynı hizmeti 120 liraya verirken öbürkü %100 den bile fazla verirken insan neden beleş para vereyim diyor kendi kendine sonuçta türknet benim babamınoğlunun firması değil100 lira diye ona geçersin 1-2 ay sonra onlar da zam yapar. Kaçarı yok bu işin, eninde sonunda zam oluyor. Tavuk dönerin 50 TL olduğu bir dönemde 250'ye internet artık çok normal maalesef.
Taahhütsüz öyle olacaktı zaten aramışlardı beni de öncesinden. Taahhüt + Digiturk Tv Paketi 170 TL fiyat ama bence hiç kârlı değil.An itibariyle mesaj geldi 100 mb türknet 249 TL olmuş ne yapmamız lazım böyle olmaz.
Turknet'in enflasyon tahminlerine göre yaptığı zamlar tutmadığı ve bu sebepten sürekli zam yapmaya başladığından dolayı 4-5 yıllık aboneliğimi sonlandırdım.An itibariyle mesaj geldi 100 mb türknet 249 TL olmuş ne yapmamız lazım böyle olmaz.
bir 4 yıldır da ben kullanıyorum ilk aylarda bir sıkıntı çıkarmıştı onun haricinde geri kalan aylarda hiç bir sıkıntı çıkarmadıTurknet'in enflasyon tahminlerine göre yaptığı zamlar tutmadığı ve bu sebepten sürekli zam yapmaya başladığından dolayı 4-5 yıllık aboneliğimi sonlandırdım.
Gigafiber’ede geliyor şubat itibariyle o da 230 olduÇok fazla zam gelmişumarım gigafiber'e gelmez.
1000 e 1000 230 yine ucuz benceGigafiber’ede geliyor şubat itibariyle o da 230 oldu.