Arama sonuçları: *

1. copierbond

Netspeed düşük hız, yüksek ping, düşük upload

Şuan comnet ten dolayı müşteri hizmetlerine ulaşmanız biraz zor olabilir. Gördüğüm kadarıyla çok fazla yoğunluk var.
  2. copierbond

İnternet Servis Sağlayıcıların Güncel Fiyatları

400 tl dediğim yeri diyorsanız evet sadece kendi alt yapısında veriyor.
  3. copierbond

Yukarda resmini atmıştım.
  4. copierbond

Bir işe yaradıysak ne mutlu :) Hayırlı olsun.
  5. copierbond

Şuan tt deyim tt daha pahalı malesef. Benim arkadaşım da süperonlinede 6 ay önce geçirdik. 1000 mbps 400 tl ödüyor
  6. copierbond

Normalde tt alt yapısında 1000 verebilen tek firma millenicom olması lazım. Socar dan dolayı. @Hydra* eğer tt tanımladıysa nette görünüyorsa verebilir. Benimde önceden tanımlamamışlar sadece tt veriyordu.
  7. copierbond

Millenicom verir mesela :blobdance:
  8. copierbond

Netspeed iyi mi? REFERANS KOD LAZIM

Ben Uşak merkezde kullanıyorum. Uzun yıllardır bir sorun yaşamadım. Tavsiye ederim.
  9. copierbond

TurkTelekom Özel Fiber Hat Ücreti Uygun Mu?

yok bu yazıyı " sokaktaki kullanıcılara da hizmet verilecek alt yapı talebinde bulunun" cevabı olarak yazdım. Size özel fiyat çıkardıkları için sizle alakası olmuyor. Lakin siz çektirince oradan uzatıp diğer evlere götürüyorlar. Size özelden konu linki göndereceğim.
  10. copierbond

28.07.2024 tarihinde bu fiyatı aldım. 4 gün sonra kazı başladı hatta bir forumda bununla alakalı tüm gelişmeleri yazdığım anlattığım bir yazıda var. Malesef bu doğru ama tt varlık fonuna ait olduğu için yatırım yok denilip malesef alt yapı verilmiyor. Arkadaş sadece bence dediğim gibi yazsın...
  11. copierbond

Alaycı yaklaşımda bulunmadım. Bizim buradaki tt ofisine göre öyle bir şey çekilmiyor hatta mahallemde fiber bile yoktu. Ceo ile iletişime geçip önce proje çizildi sonra 27.500 TL tutar çıktığından kabul edip etmediğim soruldu. Yani demem o ki, önce proje çizilmesi ve görmek lazım. Eğer ödeme...
  12. copierbond

Öyle rastgele bir fiyat çıkarılmaz. Siz en doğru fiyat için ceo ile iletişime geçin o yönlendirsin o zaman fiyatı öğrenirsiniz.
Top Bottom