comnet'i silseydiniz keşke16.10.2024 itibariyle güncel fiyatlar.
Sarı ile işaretli olanlar e-devlet den başvurulabiliyor.
Alıntıyı görüntüle
Turknete baktınız miDostlar adresimde TT fiber var amma çok pahalı tt dışında bu hizmeti alabileceğim bir firma varmı fiber altyapı üzerinden İstanbul'da yaşıyorum
Aradım hocam müşteri hizmetlerini gözükmüyor sistemde dediTurknete baktınız mi
kanka üsttekilerden seç beğen al işte ben netgsm kullanıyorum gayet memnunum müşteri hizmetleride gayet iyiDostlar adresimde TT fiber var amma çok pahalı tt dışında bu hizmeti alabileceğim bir firma varmı fiber altyapı üzerinden İstanbul'da yaşıyorum
Hocam TT hariç neredeyse hepsi fiber altyapı var max 100mbs olarak gösteriyor ama dairemin yanında fiber kutusu varkanka üsttekilerden seç beğen al işte ben netgsm kullanıyorum gayet memnunum müşteri hizmetleride gayet iyi
hocam başka sağlayıcılar turk telekomun altyapısı ile 1000mbps vermez max 100 alırsın tt altyapısı ileHocam TT hariç neredeyse hepsi fiber altyapı var max 100mbs olarak gösteriyor ama dairemin yanında fiber kutusu var
Mesaj otomatik birleştirildi:
1000mbs de destekliyor tt müşteri hizmetleri öyle söyledi çalışıyorda altyapı
hocam başka sağlayıcılar turk telekomun altyapısı ile 1000mbps vermez max 100 alırsın
hocam başka sağlayıcılar turk telekomun altyapısı ile 1000mbps vermez max 100 alırsın
turknetten alabilrisin ama yok dediyseler yoktur.Hocam TT hariç neredeyse hepsi fiber altyapı var max 100mbs olarak gösteriyor ama dairemin yanında fiber kutusu var
Mesaj otomatik birleştirildi:
1000mbs de destekliyor tt müşteri hizmetleri öyle söyledi çalışıyorda altyapı
Millenicom verir mesela